Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
{alt}

Campus

Är du nyantagen till Linnéuniversitetet, bor du i Växjö och ska studera och vill ha något eget eller kanske funderar du på vilka olika studentboenden som finns? Var du än befinner dig så väljer många att bo på universitets campusområde. Varje dag rör sig många studenter här mellan föreläsningar, biblioteket, restauranger och pubar. Campus i Växjö har ett fantastiskt läge nära naturen och två vackra sjöar. Samtidigt är det nära in till centrum, med cykel eller buss tar det inte mer än cirka 10 minuter.

Möjligheternas boende
Växjöbostäder bygger, utvecklar och sköter bostäder åt fler än 2 000 studenter. Hos oss kan du bo precis så som det passar dig under din studietid – så att du mår bra och får möjligheten till ett bra studieresultat! Vill du bo nytt, att allt ingår i hyran, att det ska vara billigt eller vill du kanske dela boende? Kolla in vilket av våra studentboenden som passar för dig! Oavsett vilket studentboende du väljer har du alltid 10-månadershyra.

Hur vill du bo?
Vardagslyx med grym utsikt! Modernt och alldeles nybyggt. Läs mer om Docenten.
Lummigt och levande mitt på Campus! Bo själv, ”twogether” eller ”threegether”. Läs mer om Forskaren.
Vårt största kvarter! Korridorsboende eller mindre lägenheter. Läs mer om Lyan.
Populära ettor och treor i slottsmiljö! Läs mer om Slottsstaden.
En oas med små lägenheter mitt i studentlivet! Läs mer om Universitetet.

Vart du än bor på Campus har du universitetet bara några minuter bort. Lika nära är det till universitetsbiblioteket, caféer, restauranger och pubar. Du har gym, sporthall och simhall i närområdet. Även matbutiker finns på gångavstånd.

Registrera dig i studentbostadskön på Boplats Växjö redan idag.