Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

Sponsorsamarbeten 2022

Tillsammans med med våra sponsorer kommer vi under året ha möjlighet att erbjuda många olika aktiviteter i våra bostadsområden. Aktiviteter som skapar trygghet och trivsel och som bidrar till ökad gemenskap mellan grannar - för alla åldrar!

Sponsorsamarbeten 2022

  • Friluftsfrämjandet – skördefester med matlagning över öppen eld. Hyresgäster får sig en tallrik med varm vegetarisk mat och får möjlighet att lära känna sina grannar i kvarteret.
  • Musik i Syd – gårdsmusik precis utanför porten. Professionella musiker besöker ett flertal av Växjöbostäders områden för livemusik i sommar.
  • Växjö BK – i kvarteret Romalyckan på Teleborg möts barn och unga för gemenskap och rörelseglädje.   
  • Växjö DFF – spontanfotboll för alla barn och unga i kvarteren med fokus på att nå fler flickor som vill spela fotboll.
  • Öster i samhället – barn och unga möts för spontanfotboll i våra kvarter där fair play står i fokus både på och utanför plan.

---

Vi har en tydlig riktning i vår sponsring som är baserad på våra löften till våra hyresgäster; vardagstrygghet, boendemöjligheter för alla och hållbart framtidsboende. Våra samarbeten ska ha en tydlig anknytning till våra bostadsområden och beröra många av våra hyresgäster och/eller bidra positivt till vår utveckling som hyresvärd.

Om vår sponsring