Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Organisation

Med drygt 100 medarbetare och över 20 olika yrken löser vi det mesta själva. Så hur organiserar vi oss och vem gör vad? Här har du vårt organisationsträd och en kort förklaring till vad de olika avdelningarna gör.

Vår största avdelning är Fastighetsavdelningen som är fördelad på funktionerna Förvaltning samt Drift och service. Fastighetsavdelningen är tillsammans med Kundcenter de som dagligen möter våra hyresgäster. Kundcenter ingår i Kommunikationsavdelningen som omfattar marknadsföring och kommunikation, IT och bostadssociala gruppen. Bostadssociala gruppen hanterar allt från kvartersträffar och sommaraktiviteter till störningsärenden och olovlig andrahandsuthyrning.

Vår Projektavdelning arbetar med allt från nybyggnation till underhåll, energi och projekt av olika slag men också miljö och kvalitet. Vi har en Ekonomiavdelning med ekonomistyrning, finans, transaktion, redovisning, arkiv och affärsmässigt stöd och inköp, samt en HR-avdelning som ansvarar för såväl personalfrågor som rekrytering och lön.

Vill du bli en del av detta härliga gäng? Kolla in våra lediga tjänster här!