Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

Mersiha, lön och HR-samordnare

”Jag gillar mitt jobb och mina kollegor” 

Vad är din roll i bolaget?  

Jag hanterar löpande arbetsuppgifter inom HR och fungerar även som internt stöd till chefer och anställda. Det är väldigt varierade arbetsuppgifter inom HR-området såsom rekrytering, lön och personalvård, arbetsmiljö, arbetsrätt. Jag gör även alla lönerna i företaget och det är ett stort ansvar att de blir rätt. Därför är det av stor vikt att alltid ha aktuella kunskaper inom området, vilka regler och avtal som gäller. I min roll har jag mycket kontakt med människor och då är det viktigt att ha god hand med människor och veta hur man ska agera etiskt.  

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?  

Det är olika varje dag. Det är mycket mejl att gå igenom och en hel del administration. Vissa dagar mer bokade möten. Lönerna ska hanteras vissa dagar varje månad, det går inte att påverka så mycket när de arbetsuppgifterna ska göras. Jag behöver hålla koll på det som händer inom området samt ha inblick och förståelse för vilket ansvar vi har som arbetsgivaren för att kunna stötta chefer i dessa frågor.  

Hur är vår arbetsplats?  

Det är en väldigt trivsam arbetsplats. Vi är välkomnande, och har ett öppet klimat. Alla är trevliga som man träffar. Arbetsgivaren är mån om sina medarbetare.  

Vad är det roligaste du varit med om på jobbet?  

Möte med människor. Fester, sammankomster när vi umgås med flera. När vi åkte iväg på studieresor., då kommer vi närmare varandra och umgås på ett annat sätt. Roliga lekar, god mat. När man lär känna varandra utanför jobbet.   

När trivs du som bäst på jobbet?  

Det är roligt nästan varje dag på jobbet. Jag gillar mitt jobb och mina kollegor.