Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

Linnea, fastighetschef

“Det är en arbetsplats med stora möjligheter till personlig utveckling, att växa i roller.” 

Vad är din roll i bolaget? 

Min roll är att ha det strategiska och övergripande ansvaret för den dagliga driften av fastigheterna. Mitt ansvar är för Förvaltningen, Drift och service och Bostadssociala gruppen. 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 

Det varierar otroligt mycket. Det är många möten med olika intressenter inom bolaget. Det gäller att hålla sig à jour med verksamheten. Jag jobbar mycket med förvaltningsplanen och analyser av vad vi gör för att säkerställa att vi levererar det som åligger oss enligt fastighetsägarens ansvar.  

Jag försöker vara ute i verksamheten så mycket det går utifrån hur dagarna ser ut. För mig är det viktigt med närheten och inblicken i verksamheten, man ser och hör mycket då som vi kan arbeta med framöver.  

Jag är också en länk till övriga avdelningar i bolaget och jag har ett ansvar för att avrapportera vårt arbete till styrelse och ledningsgrupp. 

Vad ger dig energi på jobbet? 

Alla medarbetare! När vi gör saker tillsammans. Att se när avdelningen, medarbetaren och bolaget utvecklas och göra framsteg. Det är extra roligt när vi får återkoppling från hyresgäster att vi levererar det som förväntas. 

Hur är vår arbetsplats? 

Vi har ett varmt och inkluderande arbetsklimat. Jag kände mig enormt välkommen när jag var ny, av alla. Alla ville hjälpas åt. Det är en arbetsplats med stora möjligheter till personlig utveckling, att växa i roller. 

Hur vill du vara som ledare? 

Engagerad, intresserad och inkluderande. Jag är en lagspelare. Jag vill gärna stå för lagarbete, vi är ett team som gör jobbet.