Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Entreprenadsamordnare

Nu söker vi dig som vill jobba som Entreprenadssamordnare hos oss. Du blir en del av vår Drift-/serviceavdelning och delaktig i att förvalta de gemensamma ytorna i vårt fastighetsbestånd.

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med vår verksamhetsplanering för bland annat utemiljö, lekplatser, parkeringar och miljöhus samt uppföljning av tillhörande entreprenadavtal. Du ansvarar för kostnadsuppföljning och innehållet av avtalens genomförande och styr mot verksamhetens mål. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse och förståelse för vad som krävs för miljö, park och växtlighet. Då ansvarsområdet är brett bör du vara en nyfiken person som tycker om att lära dig nya kunskapsområden. Du kommer att medverka till vårt utvecklingsarbete kring nya metoder och processer för vår avdelning. Vi vill att du arbetar för att utveckla långsiktiga och goda relationer med våra samarbetspartners och våra hyresgäster.

Om dig

Vi söker dig som har teknisk utbildning på minst gymnasienivå. Erfarenhet från liknande roll inom fastighetsförvaltning, grönyteskötsel, avfallshantering och miljöfrågor är meriterande, dock inget krav. Du har stor förmåga att samarbeta och skapa relationer samtidigt som du har ett professionellt förhållningssätt med hög känsla för service och kvalitet. Du har en god ekonomisk förståelse, är organiserad och tar initiativ till ständiga förbättringar. Du är lättlärd, nyfiken, öppen och positiv.

I den här rekryteringen sätter vi stort värde vid dina personliga egenskaper. Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.

Kontakt och ansökan

Ansökningstiden har löpt ut. Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jimmy Stark, chef Drift-/serviceavdelningen, på tel. 0470-599139 

Om Växjöbostäder

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9 000 lägenheter, varav 2 100 studentlägenheter.

Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. Läs mer om oss på www.vaxjobostader.se.