Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Sommarvikarier till Kundcenter

Är du är sugen på ett varierat arbete, där du möter människor och lär dig något nytt varje dag? Härligt! Just nu söker vi sommarvikarier till vårt kundcenter. 

Om tjänsten

Vikariat ca 10 veckor, mitten av juni till slutet augusti 2021. Även tänkt som extraarbete övriga året.

Uthyrning av bostäder, mottagning och registrering av felanmälan, telefon- och kundmottagning samt övriga förekommande arbetsuppgifter på vårt kundcenter.

Om dig

Vi söker dig som har känsla för service och god samarbetsförmåga. Du är en positiv, utåtriktad person med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du trivs med att ta ansvar och du har ett lösningsorienterat arbetssätt. Det krävs god datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.  

Kontakt och ansökan

Tjänsten söker du här. Rekrytering kommer ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 14 februari.

Vill du ha mer information, vänligen kontakta Ulrika Aschan, Platschef Kundcenter, e-post: ulrika.aschan@vaxjobostader.se, tfn 0470-59 91 56.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Växjöbostäder

Växjöbostäders vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd. Allt vi gör, gör vi med en denna tydliga vision som mål. Våra trygga och nöjda medarbetare arbetar enligt vår värdegrund VETA - Välkomnande, Engagerade, Trygga och Affärsmässiga. I dem och den, har vi grunden för att nå vår vision.

Vi har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer och vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Växjöbostäder är ett kommunalägt bostadsbolag med ca 9 000 lägenheter, varav ca 2 100 studentlägenheter. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vårt boende skapar möjligheter - för både människor och Växjö.

Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden.  

Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen här.