Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Sommarvikarier för reparatörer

Vi på Växjöbostäders förvaltningsorganisation ser till att våra lägenheter och bostadsområden håller hög kvalitet och är trivsamma och trygga att bo i. Det är många olika arbetsuppgifter som ska lösas för våra hyresgäster – allt ifrån låssbyten till enklare el- och snickerijobb. Nu söker vi vikarier till sommaren.

Om tjänsten

Vikariat, 4-10 veckor, semesterperioden (juni-aug) 2021.
Arbetet är mångsidigt och innefattar reparationer i fastigheter som berör el, VVS, snickeri och låsbyten.
I arbetsuppgifterna ingår tillsyn samt rondering av fastigheterna inom ansvarsområdet.

Om dig

Vi söker dig som har känsla för service och god samarbetsförmåga. Du är en positiv utåtriktad person, arbetar självständigt eller i grupp och är målinriktad. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan här!

Vill du ha mer information, vänligen kontakta förvaltare Johan Wibler, tfn 0470-59 91 43 eller Nicolai Wetterling, tfn 0470-59 91 42. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan snarast dock senast den 28 februari.

Om Växjöbostäder

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9 000 lägenheter, varav 2 100 studentlägenheter.

Vår vision och värdegrund
Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Alla människors lika värde
Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen här.