Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Projektledare Underhåll

Är du byggingenjören med erfarenhet av projektledning? Är du byggledaren som trivs att arbeta med att utveckla och underhålla ett befintligt fastighetsbestånd? Trivs du med många kontaktytor, och drivs du av att arbeta med allmännyttan, och av att verka i en organisation med tydligt miljö- och medarbetarfokus? Då borde du söka tjänsten som Projektledare Underhåll hos oss på Växjöbostäder, och bli en del av att skapa möjligheternas boende! 

Om tjänsten 

Som projekt- och byggledare hos oss jobbar du med spännande arbetsuppgifter inom underhåll. Då Växjöbostäder tillhör allmännyttan ställs vi inför unika utmaningar inom exempelvis teknik och miljövillkor, och som organisation arbetar vi med tydliga värderingar. 

Arbetet som byggprojektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer. Som projektledare hos oss driver du både små och större projekt, och följer processen från start till mål med projektredovisning, budget, prognoser och uppföljningar. Du är den som säkerställer kvalitén och bär det ekonomiska ansvaret i dina projekt. Utöver detta är du ansvarig för upprättande och sammanhållning av den årliga underhållsbudgeten. Du ansvarar för arbetet att tillsammans med kollegor ta fram och upprätthålla underhållsplaner, samt sköter löpande dialog med Fastighetsavdelningen. Som byggprojektledare rapporterar du direkt till projektchefen. 

Om Dig 

För den här rollen ser vi att du är utbildad högskoleingenjör inom bygg, eller har vad vi bedömer vara motsvarande akademisk examen. Därtill har du med dig minst fem år i liknande roll, med erfarenhet från projekt- och/eller byggledning, alternativt minst tio års samlad branscherfarenhet. Vi ser att du sedan tidigare har burit kostnadsansvar inom ditt område. Genom din utbildning och erfarenhet har du förvärvat dig goda kunskaper inom bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler. Har du därtill kunskaper om LOU, ser vi det som meriterande. 

Som person är du en samordnande och kommunikativ. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du delar vår värdegrund, och tro på att vi genom våra bostäder kan bidra till social hållbarhet och delaktighet. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad. 

Om Växjöbostäder 

Växjöbostäders vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd. Allt vi gör, gör vi med en denna tydliga vision som mål. Våra trygga och nöjda medarbetare arbetar enligt vår värdegrund VETA - Välkomnande, Engagerade, Trygga och Affärsmässiga. I dem och den, har vi grunden för att nå vår vision. 

Vi har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer och vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Växjöbostäder är ett kommunalägt bostadsbolag med ca 8900 lägenheter, och vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vårt boende skapar möjligheter - för både människor och Växjö. 

Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Nu söker vi dig som vill jobba som Projektledare underhåll hos oss. Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare.  Läs mer om oss här. 

Kontakt och ansökan 

Ansökningstiden har gått ut och intervjuer pågår. För mer information vänligen kontakta projektchef Carina Herbertsson via mejl, carina.herbertsson@vaxjobostader.se alternativt personalchef Sofia Kallbro, sofia.kallbro@vaxjobostader.se