Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
{alt}

Projektledare Underhåll

Om tjänsten

Är du byggingenjören med erfarenhet av projektledning? Är du byggledaren som trivs att arbeta med att utveckla och underhålla ett befintligt fastighetsbestånd? Trivs du med många kontaktytor, och drivs du av att arbeta med allmännyttan, och av att verka i en organisation med tydligt miljö- och medarbetarfokus? Då borde du söka tjänsten som Projektledare Underhåll hos oss på Växjöbostäder, och bli en del av att skapa möjligheternas boende!

Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.

Arbetsuppgifter

Som projekt- och byggledare hos oss jobbar du med spännande arbetsuppgifter inom underhåll. Då Växjöbostäder tillhör allmännyttan ställs vi inför unika utmaningar inom exempelvis teknik och miljövillkor, och som organisation arbetar vi med tydliga värderingar. Arbetet som byggprojektledare är utåtriktat och sker i samverkan både internt med vår organisation och externt med våra hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer. Som projektledare hos oss driver du både små och större projekt, och följer processen från start till mål med projektredovisning, budget, prognoser och uppföljningar. Du är den som säkerställer kvalitén och bär det ekonomiska ansvaret i dina projekt.

Som byggprojektledare rapporterar du direkt till projektchefen.

Kvalifikationer

För den här rollen ser vi att du är utbildad högskoleingenjör inom bygg, eller har vad vi bedömer vara motsvarande akademisk examen. Därtill ser vi gärna att du har en branscherfarenhet.
Genom din utbildning har du förvärvat dig goda kunskaper inom bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler. Har du därtill kunskaper om LOU, ser vi det som meriterande.
Som person är du samordnande och kommunikativ. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du delar vår värdegrund, och tro på att vi genom våra bostäder kan bidra till social hållbarhet och delaktighet. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad.

Frågor och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta Projektchef Carina Hertsson via mejla carina.herbertsson@vaxjobostader.se eller HR-chef Sofia Kallbro via mejl sofia.kallbro@vaxjobostader.se.