Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
{alt}

Projektledare nyproduktion

Om tjänsten

Är du byggingenjören med erfarenhet av att driva och leda ny- och ombyggnadsprojekt? Är du en person som vill och kan leda vägen fram till projektmålen och vill vara med och utveckla byggandet av bostäder? Vill du arbeta i en organisation med tydligt miljö- och medarbetarfokus? Då borde du söka tjänsten som Projektledare nyproduktion och bli en av oss som skapar möjligheternas boende!

Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.

Arbetsuppgifter

Som projekt-byggledare samordna och driver du alla typer av ny-, ombyggnadsprojekt, små som stora. Du arbetar utifrån Växjöbostäders kvalitets- och kostnadsmål och inom fastställda tidsplaner planerar och genomför du projekt. Du genomför upphandlingar enligt LOU och vid besiktningar för du Växjöbostäders talan. Du deltar i utvecklingen av rutiner för projektstyrningen samt vidareförmedla och återkoppla relevanta erfarenheter till vår Fastighetsavdelning. Bra service och ett gott bemötande i alla läge är A och O. Du är direkt underställd och rapporterar till projektchefen.

Kvalifikationer

Du är högskoleingenjör med specialistkunskaper inom bygg och du har mångårig erfarenhet från branschen. Du har en erfarenhet inom förvaltning, projekt- och byggledning eller produktion. Vidare behöver du ha gedigna kunskaper inom entreprenadjuridik, bygglagstiftningen, branschregler och AB och ABT.  Du har erfarenhet av kalkylering, budgetprocess och upphandlingar enligt LOU och drivs av att klara uppsatta mål.

Som person är du lyhörd, positiv, tydlig, kvalitetsmedveten och har en god förståelse för affärer och ekonomiska perspektiv. God service och goda relationer med såväl hyresgäster, entreprenörer, leverantörer som konsulter är viktigt för dig. De personer du jobbar med och leder ska trivas på vägen fram till projektmålet.

Frågor och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta Projektchef Carina Hertsson via mejla carina.herbertsson@vaxjobostader.se eller HR-chef Sofia Kallbro via mejl sofia.kallbro@vaxjobostader.se.