Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Projektledare måleri och golv

Har du lång erfarenhet från måleri och/eller golvbranschen och har arbetat som arbetsledare eller likvärdigt så är detta ett jobb för dig.

Om tjänsten

Som projektledare hos oss jobbar du med varierande typer av måleri- och golvunderhåll, men är också involverad i nyproduktion. Då Växjöbostäder tillhör allmännyttan ställs vi inför unika utmaningar inom exempelvis teknik och miljövillkor, och som organisation arbetar vi med tydliga värderingar.

Arbetet som projektledare måleri och golv är utåtriktat och sker i samverkan inom projektavdelningen och med övriga medarbetare, hyresgäster, leverantörer samt entreprenörer. Som projektledare hos oss driver du både små och större projekt, och följer processen från start till mål med projektredovisning, budget, prognoser och uppföljningar. Du är den som säkerställer kvalitén och bär det ekonomiska ansvaret i dina projekt. Utöver detta deltar du i upprättande och sammanhållning av den årliga underhållsbudgeten. Du arbetar tillsammans med kollegor med att ta fram och upprätthålla underhållsplaner, samt sköter löpande dialog med Fastighetsavdelningen. Som projektledare rapporterar du direkt till projektchefen.

Så här beskriver Tomas jobbet som projektledare måleri och golv:

”Projektledning hos oss är ett fritt, allsidigt och berikande arbete med tajt och smidigt samarbete i gruppen och med entreprenörer.”

Om Dig

För den här rollen ser vi att du har med dig minst 10 års branscherfarenhet. En arbetsledande ställning eller likvärdigt är en förutsättning. Vi ser att du sedan tidigare har burit kostnadsansvar inom ditt område. Du har en vara att arbeta digitalt då vi använder oss av digitala systemstöd i vår verksamhet. Genom din erfarenhet har du förvärvat dig goda kunskaper inom bygglagstiftning, entreprenadjuridik och branschregler. Har du därtill kunskaper om LOU, ser vi det som meriterande.

Som person är du en samordnande och kommunikativ. Du är social och utåtriktad, samt ansvarstagande. Du delar vår värdegrund, och tro på att vi genom våra bostäder kan bidra till social hållbarhet och delaktighet. Vidare är du affärsmässig, strukturerad och serviceinriktad.

Om Växjöbostäder

Växjöbostäders vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd. Allt vi gör, gör vi med en denna tydliga vision som mål. Våra trygga och nöjda medarbetare arbetar enligt vår värdegrund VETA - Välkomnande, Engagerade, Trygga och Affärsmässiga. I dem och den, har vi grunden för att nå vår vision.

Växjöbostäder är ett kommunalägt bostadsbolag med ca 8900 lägenheter, och vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer och vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Vårt boende skapar möjligheter - för både människor och Växjö.

Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Nu söker vi dig som vill jobba som Projektledare måleri och golv hos oss. Läs mer om oss här. Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. 

Ansökan och kontakt

Ansökningstiden har gått ut och intervjuer pågår. Vill du veta mer om tjänsten vänligen kontakta projektchef Carina Herbertsson via mejl, carina.herbertsson@vaxjobostader.se alternativt personalchef Sofia Kallbro, sofia.kallbro@vaxjobostader.se