Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Projektledare för skadereglering

Om tjänsten 

Som Projektledare för skadereglering hos oss på Växjöbostäder arbetar du med större vatten- och brandskador, övergivna lägenheter m.fl. typer av skador, som uppstår i våra fastigheter. Du kommer in vid konstaterad skada, och projektleder sedan arbetat t.o.m. slutförd åtgärd. I projektledningen ingår samtliga kontakter gentemot och med såväl kund som entreprenörer och försäkringsbolag. Du avropar varor, entreprenader och tjänster, och planerar och genomför dina projekt i enlighet med Växjöbostäders rutiner och krav på kvalitet. Tjänsten är ny, och kommer att rapportera direkt till vår projektchef. 

Om Dig 

För den här tjänsten ser vi att du har med dig en god och bred byggteknisk kunskap. Om du har en utbildning som högskoleingenjör inom bygg, alternativt annan akademisk utbildning som vi anser vara motsvarande, är det meriterande, men vi ser även att din kunskap kan vara arbetslivsförvärvad. 

Vi tror att du för att lyckas i den här tjänsten, har med dig minst fem år i liknande roll, med erfarenhet av byggskadereglering, alternativt minst tio års samlad branscherfarenhet, från projekt- och byggledning och/eller fastighetsförvaltning. Kunskaper inom entreprenadjuridik, bygglagstiftning, budgetprocesser, kalkylering och LOU ses som starkt meriterande. 

Som person är du ekonomiskt och kvalitetsmässigt medveten, med en god och väl utvecklad samarbetsförmåga. Då tjänsten innebär många både interna och externa kontaktytor, mot såväl hyresgäster som entreprenörer, m.fl., är det primärt att du är socialt kompetent, med en stor servicekänsla, ett gott och professionellt bemötande och en tydlig kommunikation. Du är därtill självgående, ansvarstagande och strukturerad. 

Om Växjöbostäder 

Växjöbostäders vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd. Allt vi gör, gör vi med en denna tydliga vision som mål. Våra trygga och nöjda medarbetare arbetar enligt vår värdegrund VETA - Välkomnande, Engagerade, Trygga och Affärsmässiga. I dem och den, har vi grunden för att nå vår vision. 

Växjöbostäder är ett kommunalägt bostadsbolag med ca 8900 lägenheter, och vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer och vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vårt boende skapar möjligheter - för både människor och Växjö. Läs mer om oss här. 

Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare. Läs mer om vårt mångfaldsarbete och certifieringen på vår hemsida

Kontakt och ansökan 

Ansökningstiden har gått ut och intervjuer pågår. Har du frågor vänligen kontakta projektchef Carina Herbertsson via mejl, carina.herbertsson@vaxjobostader.se alternativt personalchef Sofia Kallbro, sofia.kallbro@vaxjobostader.se