Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
{alt}

Områdeschef inom förvaltning

Är du en tydlig och inspirerande ledare? Har du förmågan att få dina medarbetare att växa och jobba mot gemensamma mål? Nu söker vi en erfaren och engagerad områdeschef till ett av våra förvaltningsområden. Hos oss kommer du att göra skillnad – för verksamheten och dina medarbetare – men också för de som bor och lever i Växjö kommun.  
 

Arbetsuppgifter

Som områdeschef har du personalansvar för ett av våra förvaltningsområden. Du leder och fördelar arbetet för en grupp reparatörer och du rapporterar till förvaltningschefen. Du har helhetsansvar för att den dagliga förvaltningen sker med högsta kvalitet och på affärsmässiga grunder.

Bland dina dagliga arbetsuppgifter ingår det att arbeta med uppföljning av service och order, internt som externt samt för externa avtal. Din roll hos oss innebär att du bidrar till god struktur och förbättring av processer och rutiner där även andra administrativa arbetsuppgifter inom avdelningen ingår.

Som områdeschef driver och deltar du i olika utvecklingsprojekt inom företaget. Det ger dig en fantastisk möjlighet att få vara med och bidra till utveckling som inte bara påverkar oss som jobbar här, utan alla som bor och lever i Växjö kommun. 

Du samverkar för att utveckla verksamheten, tar ansvar för gemensamma resurser, arbetar för en hållbar framtid och har alltid kunden i fokus. Genom goda hyresgästrelationer och övriga kundkontakter bidrar du till goda förutsättningar för verksamheten att nå vårt gemensamma mål och vision att bli Sveriges bästa hyresvärd!
 

Kvalifikationer

Vi vill att du har kunskap och erfarenhet av förvaltning och ledarskap. Kanske har du tidigare varit verksam som arbetsledare inom bygg, produktion eller industri. Det är viktigt att du är en empatisk och engagerande ledare som har förmåga att få dina medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Som chef på Växjöbostäder utgår du från vår värdegrund VETA. Det innebär att du är en ambassadör för Växjöbostäder men också en garanti för medarbetares och kollegors trygghet. Som ledare är du uppmuntrande, tydlig, empatisk, kunnig och närvarande.

Du har lätt för att samarbete med många olika aktörer. Som person är du engagerad, självgående och affärsmässig. Du är kundorienterad, med hög känsla för service och kvalitet. Du är en person som tar initiativ till förbättringar och levererar i utsatt tid.

Om Växjöbostäder

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi drygt 9 000 lägenheter, varav ca 2 100 är studentlägenheter.

Växjöbostäder är just nu inne i ett expansivt skede. Ett intensivt utvecklingsarbete pågår tillsammans med systerbolagen Vidingehem, VÖFAB och Videum där ett bostadsbolag och ett lokalbolag ska bildas.

Ansökan

Ansökningtiden har gått ut och intervjuer pågår. Har du frågor runt tjänsten är du välkommen att höra av dig till förvaltningschef Fatmir Isa på telefonnummer 0470-59 91 11.