Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Lednings- och styrelsekoordinator

Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss som Lednings- och styrelsekoordinator i en varierande och utmanande roll. Rollen innebär att du planerar, samordnar, ledningsgrupps- och styrelsemöten. Du stöttar VD administrativt och proaktivt. Det är du som ansvarar för verksamhetskontorens utrustning, vilket innebär ett budgetansvar. Du har i viss mån även kontakt med våra hyresgäster genom telefonsamtal och ärendehantering.

Arbetsuppgifter

Assistera och stödja bolagets VD i alla förekommande arbetsuppgifter (t ex telefonsamtal, mailhantering, resebokningar, mötesbokningar, förbereda underlag och presentationer, etc).

Koordinera och stötta ledningsgrupp och styrelse, där du håller koll på kortsiktig och långsiktig planering, dokumenterar och sköter logistik.

Planera ledningsgruppens mötesagendor i dialog med VD och med varje ledningsgruppsmedlem i enlighet med affärsplan och handlingsplaner.

I dialog med VD föreslå hur lednings- och styrelsearbetet kan utvecklas.

Ansvara för verksamhetskontorens utrustning. Här ingår bland annat att ansvara för funktion och inredning av alla gemensamma ytor, kontakt med leverantörer, hantering av beställningar, tex telefoner, datorer, skärmar, möbler och växter och skrivare.

Publicera nyheter och inlägg på vårt intranät.

Vi söker dig som

Som Lednings- och styrelsekoordinator har du en central roll inom bolaget och vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett strategiskt intresse, integritet och en god förståelse för verksamheten. Självklart är du kvalitetsmedveten, ansvarstagande, bra på att skriva och van att hantera många parallellt löpande arbetsuppgifter. Du arbetar bra tillsammans med andra människor genom att vara lyhörd och ansvarstagande.

Vi söker dig som har erfarenhet av en assisterande roll gentemot VD, ledningsgrupp och styrelse eller motsvarande och har därigenom erfarenhet av ledningsgruppsarbete. Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/administration eller motsvarande.

Vidare söker vi dig som har

Dokumenterad erfarenhet av att formulera, skriva och sammanfatta budskap och texter på svenska. Du behöver även ha en god förmåga i att skriva och tala engelska.

Goda kunskaper i Officepaketet.

Erfarenhet av att arbeta i webbverktyg.

Kunskap om att arbete i olika ledningssystem och verksamhetssystem såsom CRM.

Kan leda utan att vara chef.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en arbetsplats som bidrar till samhället och som satsar mycket på bra arbetsmiljö och ligger i topp inom trivsel på sina medarbetarundersökningar. Vi har en hjälpsam kultur och prestigelös miljö, där du får en stor möjlighet att i denna roll förändra och förbättra bolagets verksamhet. Vi är stolta över att vara drivna och du kommer till ett bolag med högt tempo och korta beslutsvägar.

Ansökan

Ansökningstiden har gått ut. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Next Position. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Next Position och Marcus Petersson på 0709-72 88 30 eller via mejl marcus.petersson@nextposition.se.