Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Kundcentermedarbetare

Är du är sugen på ett varierat arbete, där du möter människor och lär dig något nytt varje dag? Då kan detta vara tjänsten för dig! Nu söker vi efter fler engagerade medarbetare till vårt kundcenter!

Om tjänsten 

Som kundcentermedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt och agera som en viktig spelare för att vi som företag ska kunna nå vår vision om att bli Sveriges bästa hyresvärd. I rollen som kundcentermedarbetare är god service och ett gott kundbemötande en självklarhet. Du triggas av ansvar och gillar att lära dig nya saker. Du möter kunder över telefon, mail, Facebook eller med ett leende i receptionen. Du jobbar tätt tillsammans med övriga kollegor i teamet och du är inte rädd för att hugga tag där det behövs. Samarbete och kommunikation är något för dig. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och fallenhet för IT.

Arbetstiderna är måndag - fredag med varierande arbetstider mellan kl. 7.00-18.00. Vi söker två personer, varav en som kan börja omgående samt en som kan börja senast i mitten på juni. Det är en löpande rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om Dig 

  • Du har ett avslutat treårigt gymnasieprogram
  • Du har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, butiksmedarbetare eller motsvarande.
  • Du är positiv och lösningsorienterad vilket vi ser som en mycket viktig egenskap. Det innebär att du har stor förmåga att samarbeta och skapa relationer samtidigt som du har ett professionellt förhållningssätt med hög känsla för service och kvalitet.
  • Du är strukturerad vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.
  • Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du inser att om du gör ett bra arbete så underlättar det för dina kollegor. Som person är du driven, vill lära dig nytt och är inte rädd att ta dig an nya arbetsuppgifter och mer ansvar.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datorvana.

Om Växjöbostäder 

Växjöbostäders vision är att bli Sveriges bästa hyresvärd. Allt vi gör, gör vi med en denna tydliga vision som mål. Våra trygga och nöjda medarbetare arbetar enligt vår värdegrund VETA - Välkomnande, Engagerade, Trygga och Affärsmässiga. I dem och den, har vi grunden för att nå vår vision. 

Vi har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer och vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Växjöbostäder är ett kommunalägt bostadsbolag med ca 8900 lägenheter, och vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vårt boende skapar möjligheter - för både människor och Växjö. 

Hos oss arbetar ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Nu söker vi dig som vill jobba som Projektledare underhåll hos oss. Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och arbetar ständigt för att vara en attraktiv arbetsgivare.  Läs mer om oss här. 

Kontakt och ansökan 

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan i dag! I denna rekrytering samarbetar vi med Student Consulting. För att läsa mer och ansöka om tjänsten trycker du här