Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
{alt}

Kundcentermedarbetare

Är du är sugen på ett varierat arbete, där du möter människor och lär dig något nytt varje dag? Då kan detta vara tjänsten för dig! 

Om tjänsten 

Som kundcentermedarbetare kommer du att vara ansiktet utåt och agera som en viktig spelare för att vi som företag ska kunna nå vår vision om att bli Sveriges bästa hyresvärd.

I rollen som kundcentermedarbetare är god service och ett gott kundbemötande en självklarhet. Du triggas av ansvar och gillar att lära dig nya saker. Vidare trivs du bra med ett varierat arbete och har en fallenhet för att snabbt kunna växla mellan olika arbetsuppgifter. Du möter kunder över telefon, mail, Facebook eller med ett leende i receptionen. Du jobbar tätt tillsammans med övriga kollegor i teamet och du är inte rädd för att hugga tag där det behövs. Samarbete och kommunikation är något för dig. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och fallenhet för IT.

Arbetstiderna är måndag - fredag med varierande arbetstider mellan kl. 7.00-18.00. Vi söker en person till ett vikariat med start i augusti. Vikariatet kommer vara på 100% med start i augusti och planeras att fortgå till november, men det finns även möjligheter till förlängning därefter.

Om Dig 

• Du har en avslutad treårig gymnasieutbildning.
• Du har med fördel erfarenhet av service sedan tidigare; som kundtjänstmedarbetare, telefonist, butiksmedarbetare eller motsvarande.
• Du är positiv och lösningsorienterad. Det innebär att du har stor förmåga att samarbeta och skapa relationer samtidigt som du har ett professionellt förhållningssätt med hög känsla för service och kvalitet.
• Du är strukturerad vilket innebär att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt, sätter upp och håller tidsramar.
• Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du inser att om du gör ett bra arbete så underlättar det för dina kollegor och har en stark teamkänsla.
• Du är driven, vill lära dig nya saker och är inte rädd att ta dig an nya arbetsuppgifter och mer ansvar.
• Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har god datorvana.

Kontakt och ansökan 

Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan i dag! I denna rekrytering samarbetar vi med Student Consulting. Välkommen med din ansökan här! 

Det är en löpande rekryteringsprocess och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Om Växjöbostäder 

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9 100 lägenheter, varav 2 100 studentlägenheter.

Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt. Läs mer om oss här.