Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Gruppledare och Aktivitetsvärdar för årets sommaraktiviteter

Vill du göra skillnad och större samhällsnytta, jobba med barn och ungdomar på Växjöbostäder!

Om tjänsten

Bostadssociala gruppen på Växjöbostäder kommer att erbjuda sommaraktiviteter för barn och ungdomar i våra bostadsområden. Vi söker dig med socialt engagemang och intresse för idrotts- och föreningsliv. Tjänsterna innebär att du i våra bostadsområden möter och coachar barn och ungdomar på deras fritid samt planerar, organiserar och leder arbetet för att fylla barnens och ungdomarnas fritid med värdefulla aktiviteter. Genom din närvaro bidrar du till trygghet för våra hyresgäster.

Arbetsbeskrivning Aktivitetsvärdar

Planera, organisera och leda aktiviteter för barn och ungdomar i bostadsområden. Genomföra kvällsvandringar där du samtalar med våra boende. Arbetet innebär även att samverka och kommunicera med övriga kommunala aktörer som bedriver sommar- och trygghetsaktiviteter t.ex. fritidsledare, fältsekreterare och vaktmästare.

Arbetstid v.25 - 30 (juni - juli 2020), schemalagd arbetstid eftermiddag och kväll, 29 h/vecka.

Arbetsbeskrivning Gruppledare för Aktivitetsvärdar

Planera, organisera och leda aktiviteter för barn och unga i bostadsområden samtidigt som du har gruppledaransvar. I gruppledaransvaret ingår att samordna aktiviteterna, anlita externa arrangörer, planerar kvällsvandringar samt arbetsledning och arbetsmiljöansvar för en grupp aktivitetsvärdar. Du ansvarar för schemaläggning samt introduktion av aktivitetsvärdar. Arbetet sker på uppdrag av ansvarig för Bostadssociala gruppen som har det yttersta personalansvaret. Du samverkar och kommunicerar med övriga aktörer som bedriver sommar- och trygghetsaktiviteter i Växjö kommun.

Arbetstid v. 25 - 30 (juni - juli 2020). Schemalagd arbetstid eftermiddag och kväll, 34 h/vecka. Viss planeringstid från v. 15.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av idrottsliv, föreningsliv eller socialt arbete och har förmåga att planera och genomföra aktiviteter för barn och ungdomar. Du har erfarenhet av ledarskap eller en förmåga att planera och organisera för att få arbetsgruppen att se och arbeta mot samma mål. Du tar ansvar och visar engagemang. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och kan skapa och underhålla relationer. Vana av administrativt arbete är meriterande. Du kan utrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Att kunna tala ytterligare språk är meriterande.

Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.

Om arbetsplatsen

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9 000 lägenheter, varav 2 100 studentlägenheter.

Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. 

Ansökan

Vill du veta om tjänsterna vänligen kontakta Maria Wik, Samordnare Bostadssociala gruppen, på telefon 0470-59 91 37 eller Martin Eneborg, Ansvarig Bostadssociala gruppen, på 0470-59 90 18. Välkommen med din ansökan här.