Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
{alt}

Gruppledare och Aktivitetsvärdar för årets sommar- och lovaktiviteter 2021

Vill du göra skillnad och större samhällsnytta, jobba med barn och ungdomar på Växjöbostäder!

Om tjänsten

Bostadssociala gruppen på Växjöbostäder kommer att erbjuda sommaraktiviteter för barn och ungdomar i våra bostadsområden. Vi söker dig med socialt engagemang och intresse för idrotts- och föreningsliv. Tjänsterna innebär att du i våra bostadsområden möter och coachar barn och ungdomar på deras fritid samt planerar, organiserar och leder arbetet för att fylla barnens och ungdomarnas fritid med värdefulla aktiviteter. Genom din närvaro bidrar du till trygghet för våra hyresgäster.

Arbetsbeskrivning Aktivitetsvärdar

Planera, organisera och leda aktiviteter för barn i bostadsområden.     
Arbetstid v.25 - 30 (juni - juli 2021), schemalagd arbetstid eftermiddag och kväll, 29 h/vecka.  Viss planeringstid förekommer. Vi ser gärna att du kan arbeta på övriga skollov under året. 

Arbetsbeskrivning Gruppledare för Aktivitetsvärdar

Planera, organisera och leda aktiviteter för barn i bostadsområden samtidigt som du har gruppledaransvar. I gruppledaransvaret ingår att samordna aktiviteterna, arbetsledning och arbetsmiljöansvar för en grupp aktivitetsvärdar. Du ansvarar för schemaläggning samt introduktion av aktivitetsvärdar. Arbetet sker på uppdrag av ansvarig för Bostadssociala gruppen som har det yttersta personalansvaret. Du samverkar och kommunicerar med övriga aktörer som bedriver sommar- och trygghetsaktiviteter i Växjö kommun.     
Arbetstid v. 25 - 30 (juni - juli 2021). Schemalagd arbetstid eftermiddag och kväll, 34 h/vecka. Viss planeringstid förekommer. Vi ser gärna att du kan arbeta på övriga skollov under året. 

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av idrottsliv, föreningsliv eller socialt arbete och har förmåga att planera och genomföra aktiviteter främst för barn. Det är meriterande om du jobbat med generationsövergripande aktiviteter där unga och äldre möts. Du har erfarenhet av ledarskap eller en förmåga att planera och organisera för att få arbetsgruppen att se och arbeta mot samma mål. Du tar ansvar och visar engagemang. Du är flexibel, har god samarbetsförmåga och kan skapa och underhålla relationer. Du kan utrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift. Att kunna tala ytterligare språk är meriterande.    
Som medarbetare på Växjöbostäder blir vår värdegrund VETA som innebär välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga en viktig del i ditt dagliga arbete och vi förutsätter att du delar denna.    

Om arbetsplatsen

Växjöbostäder har ett stort utbud av välskötta lägenheter i både stadsnära och naturnära boendemiljöer. Vi erbjuder ett varierat boende, för olika behov, i livets olika faser. Vi tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Genom vår kunniga och engagerade personal skapar vi vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag i Växjö med ca 100 medarbetare inom olika yrkesområden. Totalt har vi ca 9 000 lägenheter, varav 2 100 studentlägenheter.

Allt vi gör, gör vi med en tydlig vision - att bli Sveriges bästa hyresvärd. En viktig förutsättning är att vi har trygga och nöjda medarbetare som trivs på sin arbetsplats. Genom vår värdegrund VETA, som står för välkomnande, engagerade, trygga och affärsmässiga, har vi grunden till att nå vår vision. Genom VETA-ledarskap har alla möjlighet att vara med och påverka och säkerställa att företaget drivs på ett kvalitetssäkrat sätt.

Inom Växjöbostäder välkomnar vi alla dimensioner av mångfald. Vi är en inkluderande arbetsplats och vill vara en attraktiv arbetsgivare. Vi skapar öppenhet och förståelse för att kunna möta och förstå människors olika behov och förutsättningar. 

Ansökan

Ansökningstiden har löpt ut. Vill du veta mer om tjänsterna vänligen kontakta Maria Wik, Samordnare Bostadssociala gruppen, på telefon 0470-59 91 37 eller Martin Eneborg, Ansvarig Bostadssociala gruppen, på 0470-59 90 18.