Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
{alt}

Administratör till projektavdelningen

Om tjänsten

Har du pågående studier inom bygg- eller fastighetsbranschen och vill ha in en fot i arbetslivet? Då kanske DU är den vi söker! Vi söker dig som har ett stort intresse för människor, boendefrågor och förvaltning.

Arbetsuppgifter

Vi behöver just nu stärka upp vår projektavdelning med en administratör som kan arbeta på timmar under en period. Arbetsuppgifterna innebär att stötta projektledarna med olika administrativa arbetsuppgifter i samband med renovering av våra fastigheter. Du kommer bland annat att arbeta med uppdatering av våra datasystem efter exempelvis vitvarubyten i lägenheter, hantera tillval till våra hyresgäster vilket kan innebära kontakt med hyresgäster via brev och telefon. Om du studerar inom området är detta en chans att få lära dig en hel del om fastighetsförvaltning.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor på Norra Esplanaden 21 i centrala Växjö. Arbetstider enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du är serviceinriktad och har lätt för att ta till dig instruktioner. Det är en fördel om du har kunskap om bygg/ombyggnation och ett intresse av att lära dig mer om fastighetsbranschen. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Frågor och ansökan

Vid frågor är du välkommen att kontakta HR-konsult Åsa Iburg tel. 0470-599125. Rekryteringen kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Välkommen med din ansökan här!