Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

Jobba hos oss

På Växjöbostäder är vi cirka 100 medarbetare som ansvarar för att bygga nya bostäder till den växande regionen och att underhålla vårt bestånd och skapa vardagstrygghet för våra hyresgäster. Vi är ett kommunägt bostadsbolag som tar ett aktivt miljö- och samhällsansvar och är en viktig del av en hållbar utveckling i Växjö. Vår styrelse är politiskt tillsatt.

Hos oss finns många yrken
Våra medarbetare arbetar med en stor variation av arbetsuppgifter och en lång rad yrken är representerade hos oss.
Vi har kundservicemedarbetare, reparatörer, förvaltare, kommunikatörer, projektledare, elektriker, snickare, inköpare, drifttekniker… med flera.

Att våra arbetsuppgifter spänner över fler områden än hos de flesta andra arbetsplatser gör att det samlas en väldigt bred kompetens i företaget. Vissa yrken finns i princip bara hos oss, och detta är vi väldigt stolta över.

Kunskaper värderas högt… 
Våra unika mix av medarbetare och yrkesgrupper gör arbetsplatsen full av erfarenheter och utvecklingsmöjligheter. Hos oss erbjuds varierade arbetsuppgifter inom flera olika projekt och verksamhetsområden. Och många nya möten.
Som medarbetare erbjuds du stora möjligheter att utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi arbetar aktivt för att öka utvecklingsmöjligheterna för alla våra anställda att växa och tillägna värdefull erfarenhet både i mötet med våra kunder och våra leverantörer såväl som i tätt samarbete med kollegorna.

…men initiativförmågan är lika viktig!
Hos oss uppmuntras kreativitet, problemlösning och att tänka i nya banor. Tack vare att vi ägs av kommunen får vi massor av utmaningar och krav som annars aldrig skulle vara tänkbara. Vi ska testa nya byggtekniker, vi ska använda trä istället för betong, vi ska tillämpa väldigt tydliga energi- och miljövillkor. Balansen mellan det kostnadseffektiva och det långsiktigt hållbara ställer höga krav på modiga lösningar. 

Som medarbetare hos oss kan du ta nya forskningsrön vidare och göra skillnad. Tack vare vårt uppdrag på den lokala bostadsmarknaden erbjuds en unik möjlighet att våra resultat ger nytta i verklighetens vardag. Det gäller såväl inom nyproduktion som i renoveringsprojekt.

Så här söker du jobb hos oss
Du är välkommen att söka våra utannonserade tjänster eller spontant skicka in en intresseanmälan. Vid spontanansökan kommer ditt cv till vår personalgrupp. Dyker det upp ett ledigt arbete som matchar din profil tar vi kontakt med dig.