Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Vi tar samhällsansvar

Vi tror på att hållbara relationer och att känna delaktighet i sitt bostadsområde skapar trivsam boendemiljö. Tillsammans tar vi ansvar och skapar trivsel och trygghet. Den sociala hållbarheten är en viktig del i ett tryggt boende. 

Genom att följa oss i sociala medier och kika in på vår hemsida håller du koll på aktuella aktiviteter. Här nedan kan du läsa om några av de sociala aktiviteter och event som vi arrangerar eller deltar i för att skapa gemenskap och trygghet. 

Aktiviteter och event

  • Trygghetsvandringar: Vi går tillsammans med hyresgästen igenom området och ser hur vi tillsammans kan öka tryggheten.
  • Bostadsmöten: Varje år anordnar vi drygt 5 bostadsmöten där vår personal träffar hyresgäster och pratar om vad som är på gång i området.
  • #sommarmedväxjöbostäder: Tillsammans ser vi till att fylla området med glädje och gemenskap under sommarlovet!
  • Aktivt lov: Under loven händer det massvis med saker i Araby och Teleborg.

Här hittar du de aktiviteter som är på G just nu. Följ oss också på Facebook där vi regelbundet uppdaterar vad som är på gång i våra områden.

Mötesplatser för alla åldrar

Växjöbostäder har ett aktivt samarbete med fyra olika mötesplatser runt om i Växjö, Panncentralen, Araby Park Arena, Café Tufvan och Tallgården. Här kan du träffa andra, ta en fika, spela fotboll eller lyssna på en intressant föreläsning. Vi är övertygade om att möjligheten att mötas och umgås främjar såväl trivsel som trygghet. Vi hoppas att du kan hitta många intressanta aktiviteter och nya bekantskaper på våra mötesplatser.

Mer social hållbarhet

För ökad trygghet i hela kommunen är vi flera aktörer som arbetar nära varandra. På tisdagar träffar vi kommunen, Polisen, Securitas och de andra fastighetsbolaget. Vi arbetar också nära varandra inom kommunkoncernen för att hela tiden göra det bästa möjliga för dig som hyresgäst och kommuninvånare.