Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Teleborg
{alt}

Väderkvarnen

Lägenheterna i markplan har egen täppa, som hyresgästen ansvarar för. Inom gångavstånd finns fina naturområden och all service i Teleborgs centrum.
Bra bussförbindelser till centrum.
Adress: Väderkvarnsbacken 61-167
Antal lgh: 60
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök
Byggår: 1991-92
Ombyggd: Ventilationsbyte, förändring av den yttre miljön

Kvarteret Väderkvarnen är bebyggt med både marklägenheter i 1 1/2 plan och med byggnader i 2 våningar med utvändiga trappor till våning 2. Husen är byggda med betongstomme och rött fasadtegel. Lägenheterna på våning 2 har en rymlig balkong och övriga lägenheter har en uteplats och i vissa fall en egen inhägnad täppa.

Bredband, tv och telefon

Alla våra lägenheter är anslutna till bredbandsnätet genom Wexnet. Likaså är alla våra lägenheter anslutna till Com Hem för ett digitalt grundutbud av tv-kanaler.

Läs mer

Entréer, förråd/cykelförråd

Varje lägenhet har eget uteförråd utanför entrén.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

I området finns en fristående kvarterslokal, som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m.m. Kvarterslokalen kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

I närheten finns Teleborgs sporthall, elljusspår samt en spontanidrottsplats för barn och ungdomar. Gångavstånd till Teleborgs slott, Linnéuniversitetet,  Bergundasjön
och naturreservatet Bokhultet. 

Hyresgästen ansvarar för gräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på den inhägnade täppan och entrén/trappan.

Parkering/garage

Parkeringsplats och garage finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.
Öppen biltvättplats finns.

Service och kommunikationer

All service finns inom gångavstånd samt bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Varje lägenhet är utrustad med tvättpelare och tvättho.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.