Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Teleborg
{alt}

Tvillingarna

Kvarteret Tvillingarna består av två 8-våningshus med hiss och lägenheterna har inglasad balkong. Husen ligger vid Teleborgs Centrum, där den mesta service, som du kan tänkas behöva finns. I kvarteret finns det också en kvarterslokal med bastu som hyresgästerna kan hyra.

Linnéuniversitetet, Teleborgs slott, Teleborgs sporthall och sportfält samt elljusspår och natur-reservatet Bokhultet ligger på ca 500 m avstånd. Det går täta bussförbindelser till centrum och till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.
Adress: Smedsvängen 5 och 7
Antal lgh: 45
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök
Byggår: 1993
Ombyggd: Ventilationsbyte

Kvarteret Tvillingarna består av två 8-våningshus med hiss. Husen är byggda med betongstomme och slipad fasad. Lägenheterna har inglasad balkong. 

Bredband/IP-telefoni

Lägenheterna är utrustade med bredbandsuttag och kabel-TV.

Entréer, förråd/cykelförråd

Portlås och porttelefon finns. Cykel- och barnvagnsrum på entréplan. Lägenhetsförråd i källarplan.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

Finns

Närmiljö 

I närheten finns Teleborgs sporthall och sportfält samt elljusspår. Naturreservatet Bokhultet ligger inom gångavstånd. Cirka 500 m till Linnéuniversitetet och Teleborgs slott.

Parkering/garage

Parkeringsplats och garage finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.​

Service och kommunikationer

All service finns inom gångavstånd samt bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Tvättstuga finns på entréplan i båda husen. Även grovtvättmaskin finns.

Övriga utrymmen

Miljöhus för källsortering av sopor finns i anslutning till trapphus på entréplan i respektive hus. Läs mer hur du sorterar här!

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.