Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Hovshaga
{alt}

Trapphuset

Mycket attraktiva marklägenheter i 1 och 1½ plan med egen täppa. Detta är så nära ett eget hus man kan komma, idealiskt för barnfamiljer. Husen byggdes 1986-1987 med betong/trästomme och gult fasadtegel i 1 och 1 ½ plan. Växjöbostäder ansvarar för skötseln av gemensamma ytor, medan hyresgästen ansvarar för den inhägnade täppan och entrén. En fristående kvarterslokal finns att hyra för privata fester.

Inom en radie av 500 meter finns livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral, bibliotek och skolor. Du har även nära till naturområden och Helgasjön. På Hovshaga finns det bra bussförbindelser och cykelvägar, så det är enkelt att ta sig till centrum och andra delar av stan.
Adress: Vallmästarevägen 1-133
Antal lgh: 66
Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök
Byggår: 1986-87
Individuell mätning: Individuell mätning av kallvatten.

Husen är byggda med betong/trästomme och gult fasadtegel, 1 och 1 ½ plan. 

Växjöbostäder ansvarar för skötseln av gemensamma ytor, medan hyresgästen ansvarar för den inhägnade täppan och entrén. 

Bredband, tv och telefon

Läs mer

Entréer, förråd/cykelförråd

Egen entré till varje lägenhet samt uteförråd för redskap, cyklar mm. Övriga förrådsutrymmen finns i lägenheten och i förekommande fall på vinden.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Individuell mätning av kallvatten.

Kvarterslokal

Fristående kvarterslokal finns på Vallmästarvägen 71 och kan användas för bostadsmöten, hobbyverksamhet, barnverksamhet mm. Kvarterslokalerna kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

I närheten finns Hovshaga sporthall samt Araby fritidsområde med elljusspår och badplats. 
Till varje lägenhet finns en inhägnad täppa och entré. Hyresgästen ansvarar för gräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på sin tomtdel. 
Lekplats med sandlåda, gungor och klätterställning finns. 

Parkering/garage

Vissa lägenheter har egen carport. Parkeringsplats finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.

Service och kommunikationer

Inom en radie av 500 m finns affärer, vårdcentral, bibliotek och skolor. Bussar till Växjö centrum går flera gånger i timmen.

Tvättstuga/grovtvätt

Alla lägenheter har egen tvättutrustning. Grovtvättmaskin finns på Björnbärsvägen 137.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.