Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Teleborg
{alt}

Stockholm

Kvarteret Stockholm ligger i ett område med stora grönytor samt lekplatser, som gör det till ett barnvänligt kvarter. Fastigheterna består av marklägenheter i 1–2 plan och du ansvarar själv för skötseln av din trädgård/täppa. Här finns en kvarterslokal, som används för olika aktiviteter och du kan själv hyra den för privata tillställningar.

Här har du gångavstånd till naturreservatet Bokhultet och Bergundasjön och ca 1 km till Teleborgs centrum, Teleborgs slott och Linnéuniversitetet. Du hittar det mesta av den service som du kan behöva och med bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort.
Adress: Skördevägen 51-89, 54-58
Slåttervägen 1-37, 2-6, 28-50
Antal lgh: 57
Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök
Byggår: 1976-78
Ombyggd: Yttre miljön är omgjord, fönster- och takbyten, ventilation

Husen är byggda med betongstomme och fasadtegel.

Bredband, tv och telefon

Läs mer

Entréer, förråd/cykelförråd

Alla lägenheterna har egen entré. Vid entrén finns en plattsatt yta för t ex trädgårdsmöbler. Uteplats på andra sidan av huset.
Fristående förråd i anslutning till entrén.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

Finns i kvarteret Stockholm och används för olika aktiviteter. Går även att hyra för privata fester.

Närmiljö 

Vacker natur och stora grönytor i området. 
Lekplatser för barnen.
Du svarar själv för skötseln av din trädgård/täppa.

Parkering/garage

Garageplats ingår i hyran. Kvarterets innerområde är bilfritt och avstängt med bommar. Som hyresgäst har du nyckel att öppna bommarna vid exempelvis tyngre transporter.
Parkeringsplats finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.

Rökfritt  

Rökning är tillåten.

Service och kommunikationer

Ca 1 km till Teleborgs centrum där man hittar det mesta av den service man kan behöva. Bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Fullt utrustade tvättstugor finns fristående i området. Du kan boka din tvättid digitalt, antingen via Boportalen eller via appen Aptus. Läs mer hur du kommer igång här.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.