Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Teleborg
{alt}

Slåttern/Harven/Rom

Kvarteret Slåttern/Harven/Rom är fastigheter med marklägenheter i 1-2 plan. Alla lägenheterna har egen entré och där finns en plattsatt yta för t ex trädgårdsmöbler. På baksidan av huset finns en uteplats och du ansvarar själv för skötseln av din trädgård/täppa. Det är ett barnvänligt område med flera lekplatser och stora grönytor som gjorda för lek.

Du har ca 1 km till Teleborgs centrum, där du hittar det mesta av den service som du kan behöva. Bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort finns här.
Adress: Slåttern - Slåttervägen 51-91
Harven - Plogvägen 1-41, 2-6, 26-46
Rom - Plogvägen 51-89, 84-88, 93-97
Antal lgh: 82
Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök
Byggår: 1976-78
Ombyggd: Yttre miljön är omgjord, fönster- och takbyten, ventilation

Husen är byggda med betongstomme och fasadtegel.

Bredband, tv och telefon

Alla våra lägenheter är anslutna till bredbandsnätet genom Wexnet. Likaså är alla våra lägenheter anslutna till Com Hem för ett digitalt grundutbud av tv-kanaler.

Läs mer

Entréer, förråd/cykelförråd

Alla lägenheterna har egen entré. Vid entrén finns en plattsatt yta för t ex trädgårdsmöbler. Uteplats på andra sidan av huset.
Fristående förråd i anslutning till entrén.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

Finns i kvarteret Stockholm och används för olika aktiviteter. Går även att hyra för privata fester.

Närmiljö 

Vacker natur och stora grönytor i området. 
Lekplatser för barnen.
Du svarar själv för skötseln av din trädgård/täppa.

Parkering/garage

Garageplats ingår i hyran. Kvarterets innerområde är bilfritt och avstängt med bommar. Som hyresgäst har du nyckel att öppna bommarna vid exempelvis tyngre transporter.
Parkeringsplats finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.

Service och kommunikationer

Ca 1 km till Teleborgs centrum där man hittar det mesta av den service man kan behöva. Bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Fullt utrustade tvättstugor finns fristående i området. Du kan boka din tvättid digitalt via Boportalen. Läs mer hur du kommer igång här.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.