Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Teleborg
{alt}

Slåttern/Harven/Rom

Kvarteret Slåttern/Harven/Rom är fastigheter med marklägenheter i 1-2 plan. Alla lägenheterna har egen entré och där finns en plattsatt yta för t ex trädgårdsmöbler. På baksidan av huset finns en uteplats och du ansvarar själv för skötseln av din trädgård/täppa. Det är ett barnvänligt område med flera lekplatser och stora grönytor som gjorda för lek.

Du har ca 1 km till Teleborgs centrum, där du hittar det mesta av den service som du kan behöva. Bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort finns här.
Adress: Slåttern - Slåttervägen 51-91
Harven - Plogvägen 1-41, 2-6, 26-46
Rom - Plogvägen 51-89, 84-88, 93-97
Antal lgh: 82
Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök
Byggår: 1976-78
Ombyggd: Yttre miljön är omgjord, fönster- och takbyten, ventilation

Husen är byggda med betongstomme och fasadtegel.

Entréer, förråd/cykelförråd

Alla lägenheterna har egen entré. Vid entrén finns en plattsatt yta för t ex trädgårdsmöbler. Uteplats på andra sidan av huset.
Fristående förråd i anslutning till entrén.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

Finns i kvarteret Stockholm och används för olika aktiviteter. Går även att hyra för privata fester.

Närmiljö 

Vacker natur och stora grönytor i området. 
Lekplatser för barnen.
Du svarar själv för skötseln av din trädgård/täppa.

Parkering/garage

Garageplats ingår i hyran. Kvarterets innerområde är bilfritt och avstängt med bommar. Som hyresgäst har du nyckel att öppna bommarna vid exempelvis tyngre transporter.
Parkeringsplats finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.

Service och kommunikationer

Ca 1 km till Teleborgs centrum där man hittar det mesta av den service man kan behöva. Bra bussförbindelser till övriga delar av Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Fullt utrustade tvättstugor finns fristående i området. Du kan boka din tvättid digitalt via Boportalen. Läs mer hur du kommer igång här.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.