Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Araby
{alt}

Rubinen

Kvarteret Rubinen består av tre 2-våningshus med källare och ligger i ett område, med både hyresrätter och villabebyggelse samt har större grönområde i anslutning till fastigheterna. Här bor du precis vid en av Växjös större vägar, Mörner väg och med närhet till service, friluftsområde och Araby golfbana. Här finns flera kvarterslokaler, som kan användas för olika aktiviteter och du kan även hyra dessa för privata tillställningar.

Det är ca 10 min gångavstånd till Växjö centrum och inom en radie av 1 km har du all service du kan tänka dig. Det är ca 5 km till Linnéuniversitetet och bussar passerar området flera gånger i timmen.
Adress: Åbenråvägen 2-6
Antal lgh: 18
Lägenhetsstorlekar: 2-3 rum och kök
Byggår: 1961
Ombyggd: Fönsterbyte och byte av ventilation

Området består av tre tvåvåningshus med källare. Husen är byggda med betongstomme och fasader med rött tegel och målad puts på långsidorna.

Entréer, förråd/cykelförråd

I husens källare finns lägenhetsförråd och cykelrum. Portlås med portkod.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

På Skogsnäsvägen 4, Vänortsvägen 4 och Mörners väg 78 finns kvarterslokaler som är gemensamma för angränsande kvarter. Dessa kan användas för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m.m. Kvarterslokalen kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

Kvarteret ligger i ett område med både hyresrätter och villabebyggelse. Mörners väg ligger strax intill, starkt trafikerad. Grönområde i anslutning till fastigheterna.

Området ligger nära Araby fritidsområde vid Helgasjön samt Araby golfbana.
Närmaste sportanläggning finns vid Arenastaden, ca 1,5 km. 

Parkering/garage

Parkering sker på gatan. Garage finns att hyra. Viss kötid.

Service och kommunikationer

Inom en radie av 1 km finns all service man kan önska sig. Cirka 5 km till Linnéuniversitetet. Bussar passerar området flera gånger i timmen.

Tvättstuga/grovtvätt

Tvättstuga i källarplanet i mittenhuset, Åbenråvägen 4. Utrustad med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och kallmangel.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.