Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Hovshaga
{alt}

Nyelund

Detta är så nära ett eget hus man kan komma, kvarteret Nyelund är ett populärt radhusområde i 1 och 1½ plan. Husen byggdes 1995 med betongstomme och putsad fasad. Detta är ett idealiskt boende för barnfamiljer. Till varje lägenhet finns en inhägnad täppa och entré. Hyresgästen ansvarar för gräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på sin tomt. Växjöbostäder ansvarar för skötseln av gemensamma ytor.

Inom en radie av 500 meter finns livsmedelsaffär, pizzeria, vårdcentral, bibliotek och skolor. Du har även nära till naturområden och Helgasjön. På Hovshaga finns det bra bussförbindelser och cykelvägar, så det är enkelt att ta sig till centrum och andra delar av stan.

Adress: Björnbärsvägen 105-259
Antal lgh: 78
Lägenhetsstorlekar: 2-5 rum och kök
Byggår: 1995

Kvarteret Nyelund är ett radhusområde i 1 och 1½ plan utan källare. Husen är byggda med betongstomme och putsad fasad. Växjöbostäder ansvarar för skötseln av gemensamma ytor, medan hyresgästen själv ansvarar för den inhägnade täppan och entrén.

Entréer, förråd/cykelförråd

Alla lägenheter har egen entré. Förråd finns till varje lägenhet i anslutning till garaget. 

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

Finns ingen.

Närmiljö 

I närheten finns Hovshaga sporthall samt Araby fritidsområde med elljusspår och badplats. 
Till varje lägenhet finns en inhägnad täppa och entré. Enligt hyresavtalet ansvarar hyresgästen för gräs- och häckklippning, renhållning och snöskottning på sin tomtdel.
Lekplats med sandlåda, gungor och klätterställning finns. 

Parkering/garage

Till varje lägenhet ingår ett garage. Besöksparkering finns även i anslutning till bostadsområdet.

Rökfritt  

Rökning är tillåten.

Service och kommunikationer

Inom en radie av 500 m finns affärer, vårdcentral, bibliotek och skolor. Bussar till Växjö centrum går flera gånger i timmen.

Tvättstuga/grovtvätt

Fem tvättstugor finns i fristående byggnaden som även inrymmer miljöhus för källsortering. Grovtvättmaskin finns på Björnbärsvägen 137.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.