Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Centrum
{alt}

Lassaskog Södra

I kvarteret Lassaskog norra är husen byggda i 3-5 våningar och har ljusa och rymliga lägenheter i olika storlekar. Hiss finns i femvåningshusen. I anslutning till varje hus finns lekplatser med sandlådor, gungor och klätterställningar samt gemensamma uteplatser med sittmöbler. I kvarteret finns också en mindre fotbollsplan.

Bara ett stenkast bort ligger Spetsamossen med minigolf, skatepark och pizzeria. Kvarteret ligger centralt i Växjö med närhet till all service du behöver.
Adress: Seminarievägen 21-33
Antal lgh: 123
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök
Byggår: 1954-55

Kvarteret Lassaskog Södra är byggt i 8-våningshus med hiss. Husen är byggda med betongstomme och putsad fasad. Trapphusen är försedda med portlås och porttelefon. 

Bredband, tv och telefon

Alla våra lägenheter är anslutna till bredbandsnätet genom Wexnet. Likaså är alla våra lägenheter anslutna till Com Hem för ett digitalt grundutbud av tv-kanaler.

Läs mer

Entréer, förråd/cykelförråd

Varje lägenhet har eget källarförråd i husens bottenvåning. Cykelbodar finns i anslutning till fastigheterna. Portlås finns,

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

På Seminarievägen 21 finns en fristående kvarterslokal som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m m. Kvarterslokalen kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

Framför eller i anslutning till varje hus finns lekplats och gemensamma uteplatser med sittmöbler. Området har mycket grönytor och träd trots sitt centrumnära läge.

Parkering/garage

Kvarterets innerområde är bilfritt och avstängt med bommar. Hyresgästen har nyckel att öppna bommarna vid exempelvis tyngre transporter.

Parkeringsplats/garage finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.

Service och kommunikationer

Det är ca 500 m till centrum med all service som man kan önska sig.
Busslinjer till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Det finns tre tvättstugor i området, på Seminarievägen 23, 27 och 31. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och kallmangel.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.