Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Centrum
{alt}

Lassaskog Södra

Dessa hus, som är ritade av den berömde arkitekten Ralph Erskine, ligger nära centrum med vackra grönområden. Inom gångavstånd finns all service man kan behöva.
Adress: Seminarievägen 21-33
Antal lgh: 123
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök
Byggår: 1954-55

Kvarteret Lassaskog Södra är byggt i 8-våningshus med hiss. Husen är byggda med betongstomme och putsad fasad. Trapphusen är försedda med portlås och porttelefon. 

Bredband/IP-telefoni

Lägenheterna är utrustade med bredbandsuttag och kabel-TV.

Entréer, förråd/cykelförråd

Varje lägenhet har eget källarförråd i husens bottenvåning. Cykelbodar finns i anslutning till fastigheterna. Portlås finns,

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

På Seminarievägen 21 finns en fristående kvarterslokal som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet m m. Kvarterslokalen kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

Framför eller i anslutning till varje hus finns lekplats och gemensamma uteplatser med sittmöbler. Området har mycket grönytor och träd trots sitt centrumnära läge.

Parkering/garage

Kvarterets innerområde är bilfritt och avstängt med bommar. Hyresgästen har nyckel att öppna bommarna vid exempelvis tyngre transporter.

Parkeringsplats/garage finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.

Service och kommunikationer

Det är ca 500 m till centrum med all service som man kan önska sig.
Busslinjer till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

Det finns tre tvättstugor i området, på Seminarievägen 23, 27 och 31. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och kallmangel.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.