Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Hovshaga
{alt}

Hagalund

Hagalund är ett särskilt boende för äldre som ligger i Hovshaga centrum med närhet till ICA, bibliotek och vårdcentral. Det finns också promenadspår i närheten och bra bussförbindelser till Växjö centrum.

Här finns 62 lägenheter som är uppdelade på fyra våningar. På bottenplan finns åtta lägenheter. De övriga våningarna är delade i två sidor med nio lägenheter på varje sida. Varje sida har dessutom ett gemensamhetsutrymme, vilket ger möjlighet till samvaro med personal och andra boende, och en stor gemensam balkong. En avdelning är för personer med demens.

Alla lägenheter är ljusa och trevliga och har i stort samma planlösning med en yta på 38 m². I lägenheten ingår säng med madrass. I övrigt möblerar du efter ditt eget önskemål.

Adress: Pomonavägen 4
Antal lgh: 62
Lägenhetsstorlekar: 2 rum och kokskåp
Byggår: 1997

Som boende på Hagalund har du nära till vårdcentralen. Hagalund drivs och förmedlas via Växjö kommun. Ytterligare information hittar du här.

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.