Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder
Tillbaka till Teleborg
{alt}

Hästhagen

Kvarteret Hästhagen består av flerfamiljshus i två plan och flertalet av lägenheterna ligger i markplan med egen täppa och lägenheterna på plan två har istället balkong. Det är barnvänligt med flera lekplatser och i anslutning till lekplatserna finns det en gemensam uteplats med sittmöbler. Här finns även kvarterslokal, som används för hobby- och barnverksamhet och du kan även hyra den för privata tillställningar.

Inom gångavstånd har du mataffär, blomsteraffär, vårdcentral samt busshållplats med täta bussförbindelser.
Adress: Furutåvägen 10-58
Antal lgh: 284
Lägenhetsstorlekar: 1-5 rum och kök
Byggår: 1972-73
Ombyggd: Fönsterbyten, badrumsrenovering, byte av ventilation och termostater

Fastigheterna är byggda med betongstomme, gult fasadtegel och röd träpanel.

Entréer, förråd/cykelförråd

Varje lägenhet har eget källarförråd och ett mindre i trapphuset. Utanför fastigheten finns cykelbodar och i anslutning till varje entré finns barnvagnsförråd.

Husdjur

Husdjur är tillåtna.

Individuell mätning

Ingen individuell mätning.

Kvarterslokal

I tvättstugehusen finns även kvarterslokaler, som används för bostadsmöten, hobby- och barnverksamhet mm. Kvarterslokalerna kan även hyras för privata fester.

Närmiljö 

Inom gångavstånd finns Teleborgs slott och vackra områden kring Bergundasjön.
I närheten finns Teleborgs sporthall och sportfält samt elljusspår.

Framför varje hus eller i anslutning till lekplatser finns gemensamma uteplatser med sittmöbler. Flertalet av lägenheterna i markplan har egen täppa. Lekplatser med sandlådor, gungor och klätterställningar finns på flera platser. 

Parkering/garage

Kvarterets innerområde är bilfritt och avstängt med bommar. Hyresgästen har nyckel att öppna bommarna vid exempelvis tyngre transporter.

Parkeringsplats, garage/carport  finns för uthyrning i mån av tillgång. Besökande hänvisas till p-platser för besökande. Handikapplatser finns att tillgå i de flesta av våra områden.. 

Rökfritt  

Rökning är tillåten.

Service och kommunikationer

All service finns inom gångavstånd samt bra bussförbindelser till övriga bostadsområden inom Växjö tätort.

Tvättstuga/grovtvätt

I de tre fristående tvättstugorna finns totalt 6 tvättavdelningar, som är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och kallmangel. Grovtvättmaskin för mattor o.dyl. finns

Välkommen in på en rundvandring

Vi hälsar dig välkommen in på en rundvandring, direkt i din webbläsare. Klicka på nedanstående länk för att besöka en av våra lägenheter. Rundvandringen öppnas i ett nytt webbläsarfönster/flik för att du enklare ska kunna navigera och titta runt i lägenheten.