Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

TV-utbud

I alla våra lägenheter finns ett kabel-TV-nät där Com Hem är operatör. I detta nät sänds ett grundutbud av TV-kanaler som ingår i hyran.

Grundutbud, analogt

Dessa kanaler ingår i grundutbudet: SVT1, SVT2, SVT24, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8,  Kanal 9, TV10, Kanal 11,Kanal 12, Barnkanalen/ Kunskapskanalen, Öppna Kanalen Växjö, Com Hem-kanalen, TLC och FOX.

Grundutbud, digitalt

Utöver de analoga kanalerna har alla Com Hem-hushåll även tillgång till digital-tv. Du behöver ha en digital mottagare som är godkänd av Com Hem, det vill säga en box eller mottagare (DVB-C) som är inbyggd i tv:n samt en CA-modul (korthållare) och ett programkort.

Kontakta Com Hem Kundservice, tel: 90 222, och beställ Digitalt Grundutbud, så skickar de ett programkort laddat med Digitalt Grundutbud till dig utan kostnad. 

Extra tjänster

Utöver detta kan du köpa extra TV-tjänster, telefoni och internet. Information om Com Hems utbud och tilläggstjänster hittar du på www.comhem.se. Du kan också kontakta Com Hem Kundservice på telefonnummer 90 222.

Felanmälan

Felanmälan på TV görs direkt till Com Hem, telefon 90 222.

Vid driftstörningar som påverkar flera hushåll i fastigheten är det viktigt att varje hyresgäst gör en felanmälan eller tydligt informerar Com Hem om hur många hushåll som upplevs har samma störningar.  

Vi på Växjöbostäder har ingen möjlighet att hjälpa till vid driftstörningar.

Nytt avtal för kabel-tv och internetuppkoppling klart med Com Hem 

Som vi tidigare har skrivit här har vi gjort en ny upphandling av kabel-tv och internetuppkoppling. Nu är upphandlingen klar och det nya avtalet gäller från den 1 juni 2018 och tre år framåt med Com Hem. Detta innebär inga förändringar för dig som hyresgäst. Samma grundutbud kvarstår och har du tilläggstjänster fortlöper de som tidigare.