Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

Hyresgästenkät - för ett bättre boende

Så hjälper du oss att utveckla möjligheternas boende
Vår vision på Växjöbostäder är att bli Sveriges bästa hyresvärd. För att vi ska kunna nå dit vill vi gärna veta hur du trivs hos oss, vad som är bra och vad vi kan förbättra. Hur vi kan leverera mer vardagstrygghet och ett ännu mer hållbart boende för alla våra hyresgäster. I framtiden tänker vi bli ännu bättre.

En gång varje år genomför vi en hyresgästundersökning. En enkät delas ut till hälften av alla våra lägenheter. Året därefter delas enkäten ut till den andra hälften som inte fick året innan. Genom att fylla i enkäten är du med och påverkar framtidens boende.

Undersökningen gör vi tillsammans med AktivBo som sammanställer svaren. Alla svar är anonyma.

Så använder vi dina svar
När AktivBo hjälpt oss att sammanställa alla svaren kommer de och presenterar resultatet för hela företaget. Det blir alltid väldigt intressant när de hjälper oss att jämföra vårt resultat med andra fastighetsbolag i samma storlek. Vi kan då se vilka saker vi är bra på och vilka som har stor förbättringspotential. Dessa tar vi sedan med oss till en workshop där hela företaget tillsammans sätter upp en handlingsplan utifrån vad jag, min grupp och hela företaget kan göra för att få ännu nöjdare hyresgäster nästa år. Genom att dela upp ansvarsområden och frågor läser vi tillsammans alla fritextsvar som kommit in och låter dem guida oss i vad vi behöver göra det närmsta året. De senaste åren har vi landat på en åtgärdslista på omkring 140-180 åtgärder och brukar kryssa av minst 95% av dem inom ett år.

Ditt svar används verkligen – det lovar vi dig. Tack för att du hjälper oss att utveckla framtidens boende!

Vad har gjorts?
Under För ett bättre boende under fliken Aktuellt kan du följa några av de åtgärder vi gör för att du som hyresgäst ska få en bättre vardag. Det som samlas där kommer direkt från hyresgästenkäten och görs för att du, din granne eller någon av våra hyresgäster har önskat det.