Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

Din lägenhet

Här hittar du allt som rör din lägenhet. Hur det fungerar med underhåll, vilken temperatur du ska ha i din lägenhet, internet, TV, telefoni och mycket mer.
{alt_text}

Bredband, TV och telefoni

Vilken bredbandleverantör ska du välja, hur går du tillväga och vad finns redan i lägenheten? Här får du svaren.

{alt_text}

Internet på Campus

Information till dig som bor på Campus

{alt_text}

Bostadsanpassning

Om du har en funktionsnedsättning som innebär svårigheter för dig i ditt boende kan du ansöka om bostadsanpassning hos kommunen. Här berättar vi hur det går till.

{alt_text}

El och vatten

De flesta av våra lägenheter har mätare som gör att du betalar för den el och det vatten du förbrukar. Här hittar du information och el, vatten, hur det debiteras och aktuella vattenpriser.

{alt_text}

Detta kan du fixa själv!

Stopp i avloppet eller toaletten, behöver du byta en säkring eller rengöra en ventil - det klarar du galant på egen hand. Här finns både en utmärkt broschyr och flera how to-filmer som guidar dig.

{alt_text}

Hyra ut i andra hand

Ska du testa sambolivet eller tillfälligt bo på annan ort? Då kan det vara aktuellt att hyra ut din lägenhet i andra hand. Här har vi samlat det du behöver veta om andrahandsuthyrning.

{alt_text}

Underhåll i din lägenhet

När vi pratar inre underhåll menas lägenhetens ytskikt. Där ingår golv, väggar, tak och köksluckor. Du kan själv bestämma över underhållet i dina bostadsrum och är hittar du allt du behöver veta.

{alt_text}

Säkerhet & försäkring

Vi är måna om att du och dina grannar ska kunna bo och vara trygga i våra fastigheter länge. Det är därför vi har brandvarnare i våra lägenheter och vill påminna dig om hur viktigt det är med en hemförsäkring.

{alt_text}

Temperatur i din lägenhet

Vi strävar efter att leverera mellan +20 och +21 grader i lägenheterna under vintersäsongen. Vill du säkerställa gott innerklimat? Här finns tips som skapar de bästa förutsättningarna.

{alt_text}

Tillval

Vill du ha tvättmaskin eller kanske en duschvägg? Att kommplettera lägenheten med det kallas tillval. Här hittar du allt du behöver veta om tillval.

{alt_text}

Undvik skadedjur

Mjölbaggar, vägglöss, myror... Usch! Våra hus och bostäder kan få oönskade gäster. Skadjur kan uppstå helt utan förvarning. Här får du tips om hur du undviker oönskade gäster och vad du gör om de ändå dyker upp.