Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

15 maj, 2019 | Nyheter | Aktiviteter |

Visning av sjönära Arken 25 maj kl 10-13

Äntligen är det dags för visning i kv Arken. Sugen på att flytta eller bara nyfiken på hur de ser ut? Kika förbi!

På visningen får du kika in i en femma och två treor och samtidigt uppleva det fantastiska läget vid sjön Trummen. Lägenheterna vi visar ligger på Serafimervägen 3 som står inflyttningsklara 1 juni.

Kort om de nybyggda lägenheterna

Lägenheterna har ett härligt ljusinsläpp från fönster från båda håll. Ljuset speglar sig på ekparkettgolven och i det kaklade badrummet står tvättmaskin och torktumlare. Hallen har klinker och i köket finns diskmaskin och spis med induktionshäll. Bekvämt och allt du behöver i en nybyggd lägenhet för ett bekymmersfritt och tryggt boende. Kvarteret består av totalt tre hus och 85 lägenheter.

Visningen

Datum: 25 maj
Tid: kl 10-13
Var: Serafimervägen 3, Växjö
Anmälan: Ingen anmälan krävs det är bara att komma förbi!

Här kan du läsa mer om kv Arken och hur du hittar hit.

Ännu mer Arken!

Går du i flyttankar och kan tänka dig att vänta lite? Planen är att kv Arken under 2020 kommer att börja växa. Etapp 2, precis intill de nuvarande lägenheterna, kommer totalt fem hus att byggas i storlek 1-5 rok. Boendeformen kommer att vara hyresrätter och ägarlägenheter. Husens exteriör (som vi fått många hurrarop för) kommer att vara identiska med de som redan finns. Likaså den höga standarden och självklart närheten till den härliga utemiljön vid Trummens strand. Inflyttning beräknas preliminärt bli under hösten 2022.

Detta var bara lite förhandsinfo om vad som komma skall, vi berättar snart mer. Håll utkik här på hemsidan och på Facebook såklart.

Du har väl registrerat dig på Boplats Växjö?

Oavsett om skulle vilja flytta in imorgon eller någon gång i framtiden är det guld värt att ha varit registrerad på Boplats Växjö. Då kan du aktivt söka eller välja att prenumerera på lediga lägenheter.

Är du inte registrerad? Gör det enkelt här och nu > Boplats Växjö – registrerar! (öppnas i nytt fönster)

Läs mer om Boplats Växjö (öppnas i nytt fönster)

  • Google+