Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

23 apr, 2019 | För ett bättre boende | Människorna hos oss |

Våra reparatörer lär av varandra

Du har de senaste veckorna sett vår fantastiska reparatör Ivan motta utmärkelsen Växjös hjälte och flera av våra duktiga medarbetare Jay, Viktor och Rikard på skyltar på stan. Vi är stolta över det goda jobb de gör ute i våra områden varje dag.

Duktiga reparatörer som ger god och jämn service

Hur blir man då en duktig reparatör? Eftersom det inte finns en handbok har våra reparatörer från olika områden bestämt sig för att lära av varandra. Genom att praktisera hos varandra under några timmar utbyter man erfarenheter och tar vara på varandras goda exempel. Ett sätt att kompetensutvecklas och samtidigt kunna ge våra hyresgäster en jämn och bra service.

Stort mervärde med hyresrätten

Genom att lära känna varandra bättre och få ett nära samarbete kan vi vid höga arbetstoppar också hjälpa varandra. För visst är det just reparatörerna som ger det stora mervärdet av att bo i en hyresrätt? De som fixar och donar om något går sönder eller låset kärvar. Riktigt klippor!

Under förra veckan var Mathias och Magnus (på bilden) ute tillsammans och lärde av varandra. En del av vårt arbete mot att bli Sveriges bästa hyresvärd.

  • Google+