Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

4 maj, 2018 | Nyheter | För ett bättre boende |

Våra nyheter: Snabbare, bättre och enklare

I dagarna har ett brev gått till alla Växjöbostäders hyresgäster om de förändringar vi genomför i sättet att skicka ut information. Av flera anledningar kommer vi att ersätta postala brevutskick med nyhetsbrev, "Välkommen hem" och ökad publicering på Facebook.

Du som redan har anmält en e-postadress till oss fick brevet via e-post, och övriga har fått ett brev hem i brevlådan. Har du fått ett e-post-meddelande behöver du alltså inte göra något, då är du redan upplagd och klar. 

Har du lämnat en e-postadress men fick ett brev i brevlådan ändå, beror det på att den e-post du angivit har ett fel. Du kan enkelt kolla upp detta, eller komplettera med din nya adress, på Mina sidor eller kontakta vår kundtjänst.

Med digital kommunikation följer en rad fördelar:

  • Du får all information lagrad på samma ställe och det bildas inga pappershögar i ditt kök.
  • Du slipper leta efter den där information du behöver just nu, allt finns samlat i din mail eller på webben. 
  • Det blir enkelt att söka om du letar efter något.

Sedan är det såklart ett medvetet miljöval från vår sida. Vi minskar såväl transporter som pappersförbrukning, och samtidigt ger det oss möjlighet att snabbt få tillbaka synpunkter från dig. Det blir helt enkelt en bättre dialog. 

Innan sommaren kommer den första utgåvan av vår tidning "Nytt från Växjöbostäder" som nyhetsbrev till din angivna e-postadress. Den tidigare papperstidningen upphör alltså. Men du kan också alltid gå in på vår nya blogg och läsa aktuella händelser. Så du kommer inte missa något, utan tvärtom: nu får du tillgång till informationen snabbare, bättre och enklare! 

Ps. Ange gärna Växjöbostäder som en betrodd avsändare så kan du vara trygg med att vår information inte hamnar i skräpposten!

  • Google+