Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

4 maj, 2021 | Nyheter |

Vår års- och hållbarhetsredovisning för 2020!

Vi redovisar stabil ekonomi för 2020 och ett starkt fokus på hållbarhet för trygga och hållbara boendemiljöer för ett attraktivt Växjö.

2020 blev ett år med många nya utmaningar. Plötsligt blev pandemin med social distansering och coronaanpassningar en del av vår vardag. Det har inneburit en hel del anpassningar i vårt arbetssätt, både internt och externt. Men trots det allvarliga läget var det ett händelserikt år hos oss på Växjöbostäder – om än på ett annorlunda vis. Vi redovisar stabil ekonomi för 2020 och ett starkt fokus på hållbarhet. Genom att ställa om och anpassa verksamheten har vi haft möjlighet att fortsätta utföra planerade arbeten, underhåll och löpande reparationer.

Vi berättar bland annat om utvecklingen av våra bostadsområden och om hur vi vill fortsätta att skapa trygghet och trivsel i våra boendemiljöer – där vi äger fastigheter idag men också i nya områden.

Vi berättar också om vårt hållbarhetsarbete som omfattar allt från såväl miljön runt omkring oss som arbetsmiljön för oss som jobbar här och Växjöbostäder i siffror med årsredovisningen som pdf.

Vår första helt digitala års- och hållbarhetsredovisning

Vill du veta mer om vår verksamhet och hur vi vill utveckla både företaget och våra bostadsområden i framtiden? Klicka dig in i vår första helt digitala års- och hållbarhetsredovisning för 2020.

ÅRS- OCH HÅLLBARHETSREDOVISNING 2020

  • Google+