Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

29 maj, 2020 | Nyheter | För ett bättre boende |

Utemiljöer för gemenskap och trivsel

Vi har fått in önskemål via vår årliga hyresgästenkät, om att byta ut eller placera nya bänkar och bord i våra bostadsområden. Nu har vi lagt nya stenplattor i de områden som var i störst behov och hoppas att du som bor där kommer att använda och uppskatta de utemöbler som vi har placerat där.Sandstenen

De områden som vi prioriterade denna omgång var i kvarteret Älvkvarnen på Hälsovägen, där vi har satt dit en grill och vi kan med glädje se att den har blivit använd. Skogsnäsvägen och Islandsvägen (i kvarteret Sandstenen) har fått nya möbler och Tomtebostigen (kvarteret Skiffern) likaså samt även Golfrundan i kvarteret Golfbollen.

Tillsammans med dig vill vi skapa trivsamma rum utomhus, där det är naturligt att umgås, grilla eller bara vila benen en stund. I dessa tider då vi uppmanas att hålla avstånd och du vill undvika att bjuda hem släkt och vänner, kan din utemiljö bli en bra plats att ändå kunna umgås på tryggt avstånd. Vi vill skapa och bibehålla gemensamma ytor att kunna sitta på men också uppmuntra till lek, spel, m.m. då vi vill att du ska trivas i ditt område.

Ständiga förbättringar
Vi arbetSkiffernar ständigt för att förbättra utemiljön, genom upprustning av befintliga möbler och utrustning eller genom nyinköp. Kom ihåg att meddela oss om du ser något som vi behöver justera eller åtgärda, så att miljöerna är välkomnande och användbara. Du har lämnat synpunkter i hyresgästenkäten som har bidragit till denna förbättring. Tack!  

Här kan du läsa mer om de förbättringar som vi har gjort efter dina synpunkter som framkommit i hyresgästenkäten.

> För ett bättre boende

  • Google+