Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

7 apr, 2021 |

Sponsorsamarbeten 2021

Nu är planeringen i full gång för 2021 års sponsorsamarbeten. Vi ser fram emot många roliga aktiviteter i flera av våra bostadsområden runt om i Växjö.

För oss som hyresvärd är det otroligt spännande och kul att vi, tillsammans med våra samarbetspartners, äntligen är igång med årets planering av aktiviteter. Tillsammans med föreningar/organisationer kommer vi under året ha möjlighet att erbjuda många olika aktiviteter i våra bostadsområden. Aktiviteter som skapar trygghet och trivsel och som bidrar till ökad gemenskap mellan grannar - för alla åldrar!

Våra sponsorsamarbeten 2021

  • Öster i Samhället - unga möts för spontanfotboll där samspelet på plan såväl som utanför ligger i centrum för verksamheten.
  • Växjö BKs Tigerklubb - barn och unga möts för rörelseaktiviteter på Romalyckan och Sportfältet
  • Musik i Syd - generationsövergripande möten i en kulturell kontext som ger musikaliska upplevelser
  • Friluftsfrämjandet/Röda Korset - utematlagning i möten mellan kulturer och människor

---

Vi har en tydlig riktning i vår sponsringspolicy som är baserad på våra löften till våra hyresgäster; vardagstrygghet, boendemöjligheter för alla och hållbart framtidsboende. Våra samarbeten ska ha en tydlig anknytning till våra bostadsområden och beröra många av våra hyresgäster och/eller bidra positivt till vår utveckling som hyresvärd.

Vår sponsringspolicy i sin helhet

  • Google+