Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

8 jun, 2018 | Nyheter | Aktiviteter |

Sommar med Växjöbostäder

Välkommen till en fantastisk sommar i våra kvarter. Tillsammans ser vi till att fylla området med glädje och gemenskap. Från 18 juni till 15 augusti hittar du oss på Kråkan och Romavallen. I år har vi också en bil som åker runt i våra andra områden med bakluckan fylld av roliga aktiviteter. Så håll utkik efter bilen och önska på #sommarmedväxjöbostäder om du vill att vi ska komma till dig.

Svett, kreativitet och umgänge

Vi har samlat på oss mängder med sport- och pysselgrejer, fyllt skafferi och frys med råvaror för att tillsammans baka och grilla. Kom ensam eller samla ihop ett gäng. Hos oss är du aldrig ensam.

På fredagskvällarna bjuder vi på popcorndoftande filmhäng. Dessutom visar vi fotbolls-VM och bränner av Playstation-turneringar när vädret tillåter. Klockan 15 drar vi ofta igång någon speciell aktivitet, mer uppdatering finns på vår Facebooksida.

På rull i området

Oavsett var du bor så kan du fixa besök från oss. Vi fyller bilen med det vi behöver och kommer ut. Det är bara att höra av sig! Självklart gör vi även spontanbesök, så håll utkik efter vår bil. Alla är välkomna, i alla åldrar!

På Växjöbostäder Instagram och Facebook kan du hålla koll på vad vi gör. Vi gillar att vara spontana och göra det som känns rätt för stunden. Så kom förbi och fånga dagen med oss!

Vad vill du hitta på?

Vi har massor med idéer på vad vi ska hitta på, men är lika nyfikna på vad du är sugen på! Önska redan nu genom att använda #sommarmedväxjöbostäder på Facebook eller Instagram, eller berätta för oss när du dyker upp!

/André, Max, Tilda och hela resten av sommargänget!

  • Google+