Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

18 jun, 2019 | Nyheter | Aktiviteter |

Sommar med Växjöbostäder - kreativitet, svett och umgänge!

Välkommen till en fantastisk sommar i våra kvarter. Tillsammans ser vi till att fylla området med glädje och gemenskap. Från 18 juni till 10 augusti hittar du oss på Kråkan och Romavallen. Även i år har vi en bil som åker runt i våra andra områden med bakluckan fylld av roliga aktiviteter. Så håll utkik efter bilen och önska på #sommarmedväxjöbostäder om du vill att vi ska komma till dig.

Svett, kreativitet och umgänge

Vi har samlat på oss mängder med sport- och pysselgrejer, fyllt skafferi och frys med råvaror för att tillsammans baka och grilla. Kom ensam eller samla ihop ett gäng. Hos oss är du aldrig ensam. På Växjöbostäder Instagram, Facebook och Snapchat kan du hålla koll på vad vi gör. Vi gillar att vara spontana och göra det som känns rätt för stunden. Så kom förbi och fånga dagen med oss!

På rull i området

Oavsett var du bor så kan du fixa besök från oss. Vi fyller bilen med det vi behöver och kommer ut. Det är bara att höra av sig! Självklart gör vi även spontanbesök, så håll utkik efter vår bil. Alla är välkomna, i alla åldrar!

Var händer det?

På Romavallen och Kråkan har vi aktiviteter varje måndag, tisdag, torsdag och fredag mellan kl. 14.15-17.

Onsdagar och lördagar rullar vår bil runt i våra områden. Vill du att vi kommer till ditt kvarter? Önska med #sommarmedväxjöbostäder

Vad vill du hitta på?

Vi har massor med idéer på vad vi ska hitta på, men är lika nyfikna på vad du är sugen på! Önska redan nu genom att använda #sommarmedväxjöbostäder på Facebook, Instagram, Snapchat, eller berätta för oss när du dyker upp!

/Johan och Mathilda och hela resten av sommargänget!

  • Google+