Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

26 jun, 2020 | Nyheter | För ett bättre boende |

Så här känner du igen oss!

Hos oss på Växjöbostäder arbetar drygt 100 medarbetare och många av oss rör sig regelbundet ute i våra områden. För oss är det viktigt att du känner igen oss och på så vis kan känna dig trygg i att det är vi som är och åtgärdar något. Här kan du se och läsa HUR du känner igen oss och våra entreprenörer!

Våra bilar

Våra bilar är vita och har alltid vår logotyp synlig på båda sidor. Ser du en sådan vet du att någon från Växjöbostäder är och jobbar i närheten.

Våra kläder

Det bästa och enklaste sättet att känna igen oss på, är att vi har likadana kläder. Alla våra arbetskläder har vår logotyp. Bland annat har vi svarta jackor, tröjor, t-shirts och byxor med vår logotyp. När det är lite kyligt kan du även ser oss med vår fina mössa på huvudet, eller en keps när solen kikar fram.

Våra entreprenörer

Även våra entreprenörer har några bra kännetecken. För vi vill att du ska känna dig precis lika trygg med våra entreprenörer som med oss. Förutom att deras egna logotyp finns synlig på deras bilar är de utrustade med en skylt med vår logotyp som säger: Vi arbetar på uppdrag av Växjöbostäder. Det kan till exempel se ut så här:

ID-bricka

Den som besöker din lägenhet, oavsett om det är vi på Växjöbostäder eller våra entreprenörer, ska alltid kunna identifiera sig med ett ID-bricka. Allt för att du ska vara trygg i och omkring din bostad. Om du är osäker, kontakta Kundcenter innan du släpper in någon i din lägenhet

  • Google+