Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

24 apr, 2018 | Nyheter | För ett bättre boende |

Nöjda hyresgäster i Växjöbostäders nybyggnationer på Söder i Växjö

En undersökning bland boende på Skärvet och Pilgrimen visar att Växjöbostäder har bland de bästa resultaten i landet för nyproduktion, med 87,6% i kundnöjdhet. Hyresgästerna är särskilt nöjda med trivseln i lägenheten, bemötandet vi kontraktsskrivning och tvättutrustningen.

Utöver den årliga hyresgästenkäten som går ut till samtliga hyresgäster genomför även Växjöbostäder en nyproduktionsundersökning varje år. Genom att ta hjälp av undersökningsföretaget AktivBo får man tillgång till jämförelsesiffror från andra bostadsbolag med nyproduktion runt om i landet. Här står sig Växjöbostäder väl jämfört med många andra hyresvärdar med 87,6% i ett så kallat nyproduktionsindex. Det innebär att Växjöbostäder är bland de 25% bästa i landet avseende nyproduktion.

- Det är glädjande att ta del av siffrorna och konstatera att vi har så många nöjda kunder på Pilgrimen och Skärvet. Det som gläder mig allra mest är att hyresgästerna trivs i sin nybyggda lägenhet och är så nöjda med bemötandet från våra proffsiga medarbetare vid kontraktsskrivning, säger Maria Säterdal, VD Växjöbostäder.

Utöver trivseln i lägenheten och bemötandet från Växjöbostäders kundcenter är hyresgästerna särskilt nöjda med trapphusens utformning och tvättutrustningen. Maria Säterdal avslutar:

- Enkäten är ett bra verktyg för att säkerställa att vi blir bättre för varje nybyggnation vi gör. Vi kan lära av det som kan bli bättre och göra ännu mer av det som hyresgästerna uppskattar. Framförallt ska vi fortsätta att vara ”lättillgängliga och tillmötesgående” som det fina omdöme vi fick i kommentarsfälten.

  • Google+