Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

19 okt, 2020 | Nyheter |

Enkätundersökning om framtidens boende i Växjö

För att kartlägga vilka intressen, behov och önskemål som finns kring framtida hyres- och ägarlägenheter genomförs nu en enkätundersökning om framtidens boende i Växjö.

Växjö växer och därmed ökar behovet av bostäder. Men vilken typ av bostäder efterfrågas, vilka behov finns och var i kommunen finns det intresse för nya bostäder? Det är viktiga frågor att få svar på för att ta fram ett bra underlag för byggnationen i Växjö kommun.

Undersökningen genomförs i ett samarbete mellan oss på Växjöbostäder, Boplats Växjö, Vidingehem och WSP för att kartlägga vilka intressen, behov och önskemål som finns kring framtida hyres- och ägarlägenheter.

Enkäten skickades 15 oktober per e-post till ett slumpmässigt urval till de som är registrerade i den kommunala bostadskön, Boplats Växjö. 

Har du fått enkäten? Svara redan idag, dina svar bidrar till bättre underlag inför framtida byggprojekt. Det går att svara fram till midnatt 22 oktober.

Har du frågor om enkäten är du välkommen att kontakta vår ombyggnadssamordnare Helén Eriksson. Telefon 0470-59 91 58 eller helen.eriksson@vaxjobostader.se

  • Google+