Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

10 apr, 2019 | Nyheter | Människorna hos oss |

Vår Ivan är Växjös hjälte!

I fredags blev vår fantastiska reparatör Ivan uppmärksammad av kommunchef Monica Skagne som Växjös hjälte. En riktig förebild!

Alla vår glädjespridare Ivan skapar god stämning både ute i våra områden och även internt. I hyresgästenkäten sticker hans namn ut bland de positiva kommentarerna och han är en god förebild.

När vi la ut en bild på Ivan på Facebook för några veckor sedan strömmade kärleken från hyresgäster in. Det är så att vi andra blev alldeles tårögda. Likaså när vi läser de fina kommenaterna om Ivan i hyresgästenkäten. En av våra favoriter här:

”Vår reparatör Ivan på området är helt fantastisk! Mycket trevlig, åtgärdar fel snabbt och han är mån om oss som hyresgäster. Helt klart en bra ambassadör för Växjöbostäder”

I fredags blev Ivan uppmärksammad för sitt stora engagemang av kommunchefen och vår VD. De överraskade honom ute på sin arbetsplats med diplom och en filmkamera. Här kan du se filmen!

Utmärkelsen Växjös hjälte är till för att lyfta medarbetare som lever vår värdegrund fullt ut gör det där lilla extra i vardagen för de vi är till för. Här är motiveringen:

Ivan Malenica är inte bara en skicklig reparatör utan även en omtänksam kollega och en bra mentor för nyanställda. Han värdesätter god service vilket hyresgästerna märker och ingen annan är så uppskattad ute i våra områden. Varje år i hyresgästundersökningen får Ivan flera positiva kommentarer som är riktade direkt till honom och när vi uppmärksammade honom på sociala medier strömmade kärleken in från hyresgästerna. Full av kompetens, värme och ärlig omtanke – Ivan Malenica är en riktig hjälte i vår koncern.

Det är tydligt hur Ivan jobbar mot visionen Sveriges bästa hyresvärd och skapar goda förutsättningar för att vi ska nå dit. Heja Ivan! Du gör ett fantastiskt jobb och vi alla är stolta över att få jobba med dig. Tack för allt du gör!

  • Google+