Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

23 sep, 2019 | För ett bättre boende |

Hyresgäster engagerade för bättre trapphusstädning

Tillsammans med några av våra hyresgäster utvärderas ett nytt signeringskoncept som används vid städning i våra trapphus och tvättstugor.

Som en aktivitet efter synpunkter i hyresgästenkäten har vi tagit fram signeringslappar, som vi nu testar i våra fastigheter. Det är en kvalitetskontroll vi vill göra, för att säkerställa att städningen görs regelbundet och att det blir synlig för alla när den utförts. Vi har fått hjälp av engagerade hyresgäster i ett antal testkvarter, och en referensgrupp har bildats.

Syftet med gruppen är att ta hjälp av deras upplevelse av konceptet och lyssna av om städningen har blivit bättre, sämre eller oförändrad under perioden samt om det är något annat de har identifierat i samband med testet.

Referensgruppen är igång under augusti och september med en utvärdering i slutet av september. Vi är mycket glada för de samtal som vi redan har fått till oss från gruppen, med delrapporter, vilket tyder på ett stort engagemang! Vi är väldigt tacksamma över att vi kan hjälpa varandra, för att öka trivsel och gemenskap i våra områden.

  • Google+