Växjobostäder använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Växjöbostäder

2 jun, 2020 | Nyheter |

Dags för sommarblommor och häckklippning

Nu står sommaren i full grönska och vi längtar som aldrig förr efter att njuta av sköna dagar utomhus. I våra områden påbörjas nu häckklippning och utplantering av sommarblommor.

Det är mycket som inte är detsamma just nu. Att vistas utomhus i grönskande och blommande utemiljöer, på egen hand eller tillsammans med andra, är njutfullt och även ett ansvarsfullt sätt att umgås. I våra områden påbörjas nu häckklippning och planteringarna får fina sommarblommor från Lundens växthus i Ormeshaga.

Ta hand om din uteplats

Det växer och frodas i alla utemiljöer. Det gäller all växtlighet i våra områden, såsom häckar, träd, blommor och gräs, men även ogräs. För dig med egen uteplats, täppa eller odlingslott ​som tillhör din marklägenhet finns riktlinjer för hur du tar hand om uteplatsen på bästa sätt.

>> Riktlinjer för din uteplats (länk till pdf, öppnas i nytt fönster)

Har du en häck runt din uteplats? Då är det dags att även klippa den.

>> Så sköter du om din häck (länk till webbsida)

Här hittar du tips om hur du kan göra mysigare på din balkong eller uteplats, och vad som kan vara bra att tänka på om du ska grilla:

>> Balkong och uteplats (länk till webbsida)

Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vårt kundcenter på telefon 0470-59 90 00 eller e-post: info@vaxjobostader.se

Ha en riktigt skön sommar!

  • Google+