Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse. Läs mer om cookies på denna webbplats. Jag godkänner ×
Växjöbostäder

31 mar, 2020 | Nyheter |

Coronaviruset - så jobbar vi för att minska smittspridning

Information about the coronavirus and covid-19 in other lanuages, see links below.

Vi följer noggrant händelseutvecklingen av coronaviruset och covid-19 och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Det gör att vi vidtar en del försiktighetsåtgärder i ditt personliga möte med oss. För din och för vår skull.

Vi hjälper dig gärna

Behöver du något åtgärdat i din lägenhet? Friska medarbetare utför som vanligt ärenden hos friska hyresgäster. Vårt Kundcenter är öppet som vanligt och svarar gärna på dina frågor eller funderingar via info@vaxjobostader.se eller telefon 0470-59 90 00.

Om du eller någon i hushållet har förkylningssymptom, vänligen avvakta med din felanmälan tills ni inte längre känner av några symptom plus 48 timmar. För din och för vår skull.

Besöka vårt Kundcenter

Du är självklart välkommen till vårt Kundcenter. Om du har förkylningssymtom, ska du enligt Folkhälsomyndighetens riktlinjer stanna hemma och undvika att träffa andra. Har du hosta, feber, snuva eller halsont får du därför inte vistas i våra lokaler.

Till dig som ska hämta eller lämna nycklar vid månadsskiftet

Vi har många besökare till vårt kundcenter när det är månadsskifte. Vi ber dig därför ta del av nedan innan ditt besök på Hejaregatan 10 B.

  • Vi begränsar antalet personer i vårt Kundcenter. Vid eventuell köbildning kommer vi att slussa in och ut dig som är besökare. Det kan innebära att du får stå utomhus och invänta din tur.
  • Vi ger dig kort information i samband med att du hämtar dina nycklar. Har du frågor eller funderingar, exempelvis gällande besiktningsprotokoll och underhållsåtgärder efter ditt besök är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post info@vaxjobostader.se eller 0470-59 90 00.
  • Vänligen ha din legitimation redo för snabbare hantering och kortare väntetid.

Om du har förkylningssymtom

  • Har du milda förkylningssymptom hänvisar vi som ett undantag för nyckelhantering, till vår utlämningslucka som du hittar runt hörnet, till höger om vår huvudentré.
  • Har du uppenbara förkylningssymptom uppmanar vi dig att be någon i din närhet att lämna in eller hämta ut dina nycklar med hjälp av en fullmakt. Personen ska kunna uppvisa en undertecknad fullmakt tillsammans med din legitimation (eller en kopia av denna) samt sin egen legitimation. Fullmakten ska innehålla vad fullmakten innefattar, ditt namn, personens namn och era personnummer, samt era underskrifter.

Utökade städrutiner av allmänna utrymmen

Städrutinerna har utökats med desinficering i allmänna utrymmen. Läs mer här.


Här hittar du mer information från bland annat ansvariga myndigheter / Follow the links to find more information in other languages

Folkhälsomyndighetens webbplats

The Public Health Agency of Sweden - information in different languages

Växjö kommun

Krisinformation.se

Muntlig information / Viral information

#tellcorona - virial information in different languages​

  • Google+